LELKIZŐ

Itt a vége! 23 év után válik az RTL Klub egykori sztárja!

R. Kárpáti Péter először és utoljára vallott arról, miért nem tudta megmenteni a házasságát...
  • Szerző: Doris

Néhány éve még úgy tűnt, a népszerű színész meg tudja menteni válságba került házasságát, ám mostanra biztossá vált: feleségével beadják a válókeresetet.

R. Kárpáti Péter a Story magazinnak vallott őszintén arról, 23 év után miért futott zátonyra kapcsolata Mariann-nal. Először és utoljára, hiszen ő nem az a típus, aki szívesen beszél magánéletéről.

"Bizonyos értelemben felszabadító érzés, hogy a köztünk lévő szeretet megmaradt, de ez kevés ahhoz, hogy összetartson egy házasságot. Be kellett látnunk, hogy nagyon más az életfelfogásunk, a világhoz való viszonyunk, az emberi kapcsolataink megítélése."

- morfondírozott a Barátok közt egykori sztárja, aki már régóta külön szobában alszik nejével.

Egy őszinte beszélgetést követően aztán mindketten belátták, innen már nincsen visszaút. Hiába szeretik egymást emberileg, valami végleg elmúlt közöttük. Ekkor döntötték el, hogy beadják a válókeresetet és megpróbálnak barátként búcsút inteni egymásnak.

"Hangsúlyozom, hogy nem egy harmadik miatt lett vége a kapcsolatunknak, és nem szeretném, ha mindenféle kitaláció miatt ujjal mutogatnának rám az emberek!"

- jelentette ki a színész, aki 53 évesen kezd új életet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?