LELKIZŐ

Már nem is emlékszünk: Ilyen volt Judy régi arca

Egy súlyos autóbaleset miatt több plasztikai beavatkozásra volt szüksége Judynak, aki emiatt ma már teljesen másképp néz ki.
címkék:
  • Szerző: rp

Az egész országot sokkolta a hír 1998 decemberében: súlyos autóbalesetet szenvedett a Groovehouse és Judy, akinek életéért közel egy hónapig küzdöttek az orvosok. Az énekesnő csodával határos módon túlélte a karambolt, ám az arca teljesen összeroncsolódott.

Elengedhetetlenné váltak a helyreállító műtétek. Judy saját bevallása szerint az első beavatkozás után nemhogy nő, emberi lény sem volt. Az énekesnő bevallotta, hogy rengeteget sírt abban az időszakban, padlóra került, amikor rájött, hogy többé már nem hasonlít a szüleire.

Judy és a kislánya, Maja

Judy és a kislánya, Maja (Fotó: Instagram)

Judy mostanra több mint 30 szépészeti beavatkozáson esett át, és elfogadta, hogy sosem lesz már a régi, de tudja, ez nem azt jelenti, hogy nem lesz szép arca, csak más, mint a baleset előtt.

„Azt az arcot ismerem, amit a tükörben látok. De érdekes, mert főleg a családtagok Majában valóban a régi arcomat látják” – mondta el a minap a Borsnak az énekesnő, aki bár tényleg nem hasonlít régi önmagára, de a külsőségek mögött van, ami sokkal fontosabb. Például az, hogy a hangja változatlanul fantasztikus, rengetegen szeretik, és ezrek dúdolják a Groovehouse dalait.

Te emlékszel, milyen volt Judy régi arca? Mutatunk néhány videót, amiket látva tényleg egyértelművé válik, mennyire hasonlít rá a kislánya.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?