LELKIZŐ

Keményen odavágott Csernus Imre a népszerű színésznek

Szabó Győzőt keményen szembesítette a múlttal a pszichiáter.
  • Szerző: Ripost

Szabó Győző egy podcast műsorban beszélgetett Csernus Imrével. Ismeretségük már 25 évre nyúlik vissza, a színész ugyanis a pszichiáter páciense volt, amikor még drogozott. Szabó Győző egyértelműen állítja: Csernus mentette meg az életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dr. Csernus Imre pszichiáter és Szabó Győző
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az interjú alatt felidézik a régi emlékeket, és Csernus Imre nem hazudtolja meg magát, most is keményen kiosztja a színészt.

„Nem akartál leállni, az biztos. Aki elkezdi a szert használni, az nem gondol a következményekre. Nem gondol arra, hogyan fogja eltorzítani, mint embert. Rajtad is voltak torzulások. Nagyon sok olyan ígéretet tettél, amelyeket nem tartottál be. Sumákoltál, csúsztattál, félrebeszéltél” – mondta a doktor.

Arról is őszintén beszéltek, hogy kezdetben a színész elhatározása nem volt igazán erős afelé, hogy le akar állni a drogokkal, többször is visszaesett, Csernus ezért egyszer ki is rúgta a programból.

„Dönthettél volna úgy, hogy nem jössz be a Lipótra, de kaptál egy sakk-mattot, bezárultak előtted a kiskapuk. Megmondták neked, ha nem mégy be, ugrik egy csomó minden. Elkezdtél mérlegelni. Mondhattad volna, hogy nem mégy be. És akkor nem ülünk most itt. Akkor téged 10 éve már a kukacok szétrágtak volna” – vágta a színész arcába.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?