LELKIZŐ

Keresztes Ildikó: Igazi drámakirálynő vagyok

Keresztes Ildikó igyekezett hasznosan tölteni a kényszerpihenőt, de nem tagadja, neki is voltak és vannak is mélypontjai.
  • Szerző: angie

Keresztes Ildikó megtalálta a belső egyensúlyt a kényszerpihenő alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Keresztes Ildikó vallomása

Keresztes Ildikó sok mindent átértékelt a pandémia hatására (Fotó: Keresztes Ildikó)

Az énekesnő a 7-nek adott interjújában őszintén elmondta, valóságos érzelmi hullámvasúton vett részt az elmúlt egy évben. Színpadra nem állhatott, de a saját lelkében nagy sikereket ért el. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem voltak nehéz pillanati, de szerencsére azokra is talált megoldást.

„Persze, hogy voltak mélypontjaim az elmúlt évben. Sírásban jó vagyok, bárkit megverek, igazi drámakirálynő vagyok! Mindig türelmetlen és önfejű voltam, de ez vitt előre. Ma már nem csapok azonnal az asztalra. Az alapvető egyéniségemet nem tudom és nem is akarom megváltoztatni, de a bölcsülés jó görbéje az, ha az ember okosodik, tapasztal és ezáltal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lesz. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok, de próbálok okosan öregedni. Türelmesebb lettem, csak magammal nem tudok az lenni” – árulta el az énekesnő, aki azt is bevallotta, hogy szeret sírni.

Fellépés után megesik, hogy órákon át csak sír

„Miután lejövök a színpadról, gyakran csak arra vágyom, hogy egyedül legyek. Megesett, hogy otthon két órán keresztül csak sírtam, így jött ki a rengeteg felfokozott érzés. Nagy szerencse, ha egy ember tud sírni! Számomra a sírás egyfajta tisztulást jelent. Imádok örömömben sírni, bánatomban nem annyira, de abból is volt elég az életemben” – fejezte be Keresztes Ildikó.

A teljes interjút a március 9-én, kedden megjelenő 7-ben olvashatod el!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?