LELKIZŐ

Keresztes Ildikó összeköltözik azzal, akit mindennél jobban szeret

Keresztes Ildikó és édesanyja között mindig is szoros volt a kapcsolat. Az énekesnő úgy érzi, itt az idő, hogy összeköltözzenek, mert most már neki kell vigyázni anyukájára.

Nem könnyű elfogadnia Keresztes Ildikónak, hogy az évek előrehaladtával édesanyja egyre több mindenben szorul támogatásra és segítségre. Úgy döntött, elérkezett az idő, hogy összeköltözzenek, és visszaadjon abból a törődésből, amit ő kapott- írja hot!.

A színésznő elég hirtelen természetű, és ebből általában a közelében lévők és a szerettei is kapnak, nem is keveset. Meglepő, hogy Ildikó pont azért bántja legtöbbször az anyukáját, amiért a leghálásabb is, mégpedig hogy saját magát háttérbe szorította egész életében, és csak a lánya érdekeit tartotta szem előtt. Gyakran pont ezzel sérti meg édesanyját, hogy túl sok áldozatot hoz érte.

Ildikó úgy gondolja, anyukája lehetett volna önzőbb, attól még ugyanúgy megadhatta volna neki a szeretetet és a törődést.

Éva néni azonban az évek során hozzászokott lánya temperamentumához és tudja, sokszor mond olyat, amit azután megbán vagy nem is úgy gondolt.

Most azonban Ildikó úgy látja, elérkezett az idő, hogy viszonozza ezt a rengeteg áldozatot.

"Szeretnék egy picit visszaadni abból a jóból, amit tőle kaptam. Azt érzem, hogy lassan kezd a saját gyerekem lenni az anyám. De azt gondolom, hogy ez egy körforgás."

A színésznő azt is fontosnak tartja, hogy egy olyan házba költözzenek, ahol elszeparáltan tudnak élni, de mégis közel egymáshoz.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?