LELKIZŐ

Keserű vallomás: barátai árulták el a magyar zenészt

A Fiesta zenésze vallott arról, hogyan váltak el útjaik zenésztársával.
  • Szerző: Ripost

Viharos gyorsasággal távozott a Fiesta együttes énekesnője, és ugyanilyen gyorsan vette át a helyét az új énekesnő, aki nem más, mint Pintácsi Viki. A korábban üzletkötőként dolgozó Kocsis Renáta 2014-ben csatlakozott Knapik Tamáshoz, a zenekar frontemberéhez, de 3 év múlva a család és ő úgy döntöttek, hogy itt az ideje a szólókarrier beindításának.

"Egy producer barátommal beszélgettem az együttesről, amikor kiderült, ő azt hitte, Reni miatt keresem, mert Reni anyukája megkereste őt egy jövőbeni együttműködés kapcsán. Ezt előttem végig titokban tartották, én pedig ráeszméltem: Reni ro­konságával nem kívánok harcolni. Elképzeléseiket egyelőre nem koronázza siker, én viszont a jövőmet nem önjelölt mene­dzserektől szeretném függővé tenni" – árulta el a Borsnak Knapik Tamás.

Hozzátette, hogy nem haragszik, de jobbnak látta, ha különválnak. Ezután a figyelmébe ajánlották Vikit, akivel hamarosan az első közös videoklipjük is megjelenik.

A Fiesta együttes ötlete 1999-ben pattant ki Knapik Tamás agyából, majd maga mellé társul hívta Csordás Tibort, ám 2011 tájékán szétváltak útjaik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?