LELKIZŐ

Kis Grófo fontos közleményt adott ki édesapja temetéséről

A mulatóskirály december 3-án vesztette el koronavírusos édesapját.
  • Szerző: Doris

Kis Grófo fontos tájékoztatást adott a Facebookon édesapja szombati temetésével kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes december 3-án vesztette el az édesapját, Kozák Lászlót, aki koronavírusos volt, lélegeztetőgépre került, ám sokáig úgy tűnt, javul az állapota. Ám miután levették a lélegeztetőgépről, összeomlott a keringése, életét már nem tudták megmenteni.

Grófo a következőket fogalmazta meg a búcsúztatóval kapcsolatban, amire Szolnokon kerül sor. A tájékoztatás leginkább a sajtó munkatársait érinti.

„A temetést szerettük volna zárt körben, a család, a rokonok részvételével megtartani és utolsó útjára kísérni. Úgy éreztük azonban, hogy az Édesapámat övező szeretet és tisztelet okán fontos, hogy legalább a médián keresztül a tisztelői is elbúcsúzhassanak tőle. A sajtó képviselőitől, akik jelen lesznek a búcsúztatáson, az alábbiakat szeretnénk kérni: Lesz egy lezárt, elkülönített bejárat, ahol a média munkatársait, regisztrációt követően fogják beengedni. A gyászoló családról, édesapám koporsójáról, kérem, hogy közeli képeket ne készítsenek, ne jelentessenek meg. A sajtó munkatársai részére a ravatalnál-sírnál egy külön, kordonnal körbevett terület áll majd rendelkezésre, a szertartás teljes ideje alatt. A temetésről élő közvetítést kérem, hogy ne közvetítsenek a felületeiken, ezekhez nem járulunk hozzá, és a koporsó végső elhelyezéséről valamint a sírról sem szeretnénk semmilyen felvételt. Számunkra az a legfontosabb, hogy minden beszámoló, cikk , tudósítás, méltó legyen Édesapám emlékéhez, a családomat ért hatalmas veszteséghez” – írta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?