LELKIZŐ

Fájdalmas vallomás: így telt Kis Grófo szülinapja az apja elvesztése után

Keserédesen telt Kis Grófo 28. születésnapja. A Bulibáró lelki okokból nem csapott nagy mulatásit, ugyanis még mindig gyászolja imádott édesapját, aki tavaly decemberben hunyt el koronavírusban.
  • Szerző: Doris

Kis Grófo alapesetben egy óriási bulival ünnepelte volna a 28. születésnapját, édesapja tavaly decemberi elvesztése viszont mindent felülírt.

Fájdalmas vallomás: így telt Kis Grófo szülinapja az apja elvesztése után

ÉLete legszomorúbb szülinapja volt ez (Fotó: Bánkuti Sándor / Bors)

A magyar mulatóskirály a -nak elárulta, még torta se volt a szülinapján, azt ugyanis korábban mindig az édesapjának, Nagy Grófónak ajánlotta fel.

„Őszinte leszek, idén elmaradt a nagy mulatási. El is jöttem otthonról, a Balaton környékén ünnepeltem, de csak visszafogottan. Tortám se volt most. Korábban ugyanis mindig az volt a szokás, hogy az első szeletet az apukámnak adtam, aki már nincs köztünk. Én lelkileg még gyenge vagyok, nem volt erőm partizni” – kezdte a -nak Kis Grófo, aki annak azért nagyon örül, hogy Nótár Mary-vel közös dala óriásit megy a YouTube-on, négy nap alatt már közel 700 ezer megtekintésnél jár.

„A dal címe Tequila, és nagyon örülünk hogy már a második a felkapottak között! Ez egy igazi bulizós nóta, az pedig óriási gyógyír a lelkemre, hogy már nyárra is be van táblázva a naptáram, nagyon várom már a fellépéseket, hamarosan indulhat a mulatási. Rengeteg tervem van még” – árulta el a Bulibáró.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?