Létrehozva: 2019.07.23.

Kitálalt a magyar zenész: majdnem belehalt, mikor elhagyta szerelme

A színésznõ közös gyermekük felügyeleti jogáról lemondott, és otthagyta a Kozmix frontemberét, hogy egyedül nevelje közös fiukat.

Lányi Lala, a Kozmix zenésze Facebookon osztotta meg érzéseit az utóbbi napokban Kondákor Zsófiról, gyermeke anyjáról megjelent cikkekkel kapcsolatban, amelyekben szerinte a színésznő nem az igazat mondja. A 45 éves sztár egyedül neveli fiát, Benedeket, aki oxigénhiányos koraszülöttként jött a világra, de ő mindent félretett, hogy a rehabilitációját elősegítse. Éveken át mindennap elvitte a fővárosi Pető Intézetbe, és gyermeke egészsége miatt a zenei karrierjét is szüneteltette. Ennek köszönhetően a fiú mostanra felzárkózott kortársaihoz.

Lalánál most azonban - ahogy fogalmazott - "elszakadt a cérna", ezért a közösségi médiában megtörte a csendet: "Tizenkét év eufemizmusa, másokért is önként vállalt színlelt nyugalma, nem mehet úgy tovább, ahogy eddig. Néha van, hogy engedni kell, hogy ami szakad, az szakadjon, ami törik, az törjön, ha az kell. Nem lehet erőből élni..."

"Ennek ellenére számtalanszor jöttem rá, de most már őszintén hiszem, hogy gyermekem édesanyja sosem fog megnyugodni addig, míg a történelmet át nem írja és ahelyett, hogy csendben maradna, csapkod, harcol és úgy látszik, hogy kizárólag önmagára gondol, amikor bármit megtesz a pozitív médianyilvánosságért, akár más kárára is, miközben senki nem bántotta" - utalt egy múlt heti cikkre, amelyben Kondákor Zsófia színésznőről, a gyermek édesanyjáról is szó esett. Õ Benedek egyéves korában ugyanis lemondott a fiú felügyeleti jogáról.

"Kiálltam Zsófi érdekében, addig puhítottam a körülményeket, amíg csak lehetett. Ezt követően gyermekem anyja - mint már megannyiszor - nekem esett, minden voltam számára, csak úriember nem" - írta a zenész, aki később azzal szembesült, hogy gyermeke anyja egy újabb cikkben azt állította, hogy nem igaz, amiket Lala mondott.

"Már pedig igaz, illetve a valóság az ismert történethez képest sokkal rosszabb. Ennek egy része bírósági végzés által tényszerűen igazolható, a többit pedig azóta is rejtem, az ő érdekében" - írta a zenész.

"Akik jól ismernek, tudják, hogy nehéz időszakot éltem s élek át tavaly szeptember óta... Azon túl, hogy egyik fülemre majdnem megsüketültem, úgy mentem és megyek el koncertezni hétről-hétre, úgy dolgozom a vállalkozásomban, úgy szervezem menedzserként a zenekar mindennapi sűrű életét, úgy álltam és állok a színpadon azóta is, illetve úgy teljesítek 200 %-osan a hétköznapokban, hogy közben egy drámába illő házfelújítás közepén vagyok, annak minden nyűgével-bajával, koszával, zajával, olykor alig 3 órás alvással... most meg a gyermekem anyja döfött újabb tőrt a szívembe. Tizenkét és fél éve »falazok« neki, mert a legnagyobb ajándékot kaptam tőle, egy gyermeket, de mindennek van határa. Egyszer már majdnem belehaltam, az egészségem egy része rá is ment és látom, hogy még most sem elég, mit sem törődik azzal, hogy ezzel ismét tönkre tehet, csak azért, hogy egy újabb pozitív cikk szülessen róla" - fogalmazott.

Az édesapa leírta, hogy a színésznő mintha elfelejtené, hogy 8 hónapos korában fia helyett egy többhetes utat választott, majd törvényesen is lemondott gyermeke gondviseléséről. Igaz, hogy rendszeresen találkozik a kisfiúval, a láthatást pedig a zenész is rugalmasan kezeli a gyermek érdekében.

"Ennyi tűrés után viszont ott tartok, hogy most már talán csak az igazság adhat megnyugvást számomra. A folytatást, a módot még át kell gondolnom, de azt hiszem itt az ideje, hogy a színtiszta igazság végre napvilágra kerüljön. Nem akarok újból belebetegedni. Elegem van a kétszínűségből és az álszentségből, bárkitől is kell eltűrni, legyen a férfi vagy nő" - zárta posztját Lala, ami a lentiekben teljes terjedelmében elolvasható.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

„Egy hajszálon múlt az életem” — emiatt élte túl a terrortámadást a magyar színész

LELKIZŐ

Mindent látott és mindenről tudott: az őrült pletykák miatt állt elő az igazsággal Katalin hercegné

LELKIZŐ

Megrázó interjút adott Papadimitriu Athina: „Úgy éreztem, pszichológushoz kell mennem!”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”