LELKIZŐ

Tízezrek imádkoznak Kóbor János gyógyulásáért, mélyaltatásban a legenda

Az énekes még mindig kórházban van, szerettei, barátai és rajongói egy emberként drukkolnak azért, hogy mihamarabb meggyógyuljon.
  • Szerző: ripost

Példátlan az a lelki összefogás, ami Kóbor János gyógyulásáért indult. Az Omega frontembere a napokban került kórházba, valószínűleg nem vette fel az oltást és elkapta a koronavírust.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zenésztársai szombat estére közös imára kérték a rajongókat, hogy pozitív energiát küldjenek a kórházban fekvő legendának. Az emberek azóta is aggódnak, az Omega Facebook-olalára számtalan jókívánság, hozzászólás érkezik folyamatosan.

kóbor jános

Mindenki Kóbor Jánosért aggódik

„Imádkozom és szívből kívánok mihamarabbi és teljes gyógyulást!” – írta egy asszony.

„Meg fog gyógyulni!” – bizakodik egy másik.

„Gyógyulj meg, Mecky!”

„Nekem ők nem csak egy zenekar. Sokkal több annál, gyermekkorom kedvence, emlékek, egyfajta kapocs a múlthoz, érzések. Remélem, ez nem a vége az Omegának, nagyon szorítunk neki, és gyógyulást kívánunk” – fogalmazott egy férfi.

„Mecky, veled vagyunk!”

„Milliónyi ember küldi feléd szeretetét, hát hajrá, Mecky, gyerünk légy erős....” – kérte egy másik rajongó.

„Az erő legyen veled Mecky! Léna szeret! Én is. Gyógyulj meg” – utalt egy hölgy az énekes tizennégy éves kislányára.

„92 évesen a nagymuterom bélelzáródásból jött haza a kórházból élve, azóta is jól van. Gyakorlatilag lemondtak róla. A határozott pozitív gondolatok teremtő ereje vitathatatlan....!” – számolt be pozitív tapasztalatáról egy rajongó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?