LELKIZŐ

Kóbor János: Mi lesz, ha Somló és Laux után én leszek a következő?

Betöltötte a 75. életévét az Omega együttes frontembere.
  • Szerző: Totti

Kóbor János nem is akarta megünnepelni a jeles napot, de a zenekar tagjai és a barátai bulit szerveztek neki. Az énekesnek a születésnapján eszébe jutott, hogy ő a legidősebb a bandában, amelynek az  alapítója, Laux József két éve hunyt el, és még előtte távozott Somló Tamás.

De ez még nem minden! Tavaly Benkő Lászlóért aggódott a rosszindulatú daganata miatt, a hónap elején pedig a gitárosuknak, Molnár Györgynek leállt a szíve, és intenzív osztályra került. Kóbor János a korához képest nagyon jól tartja magát, az egész koncertet végigugrálja, szaladgál a színpadon, és minden héten sportol. Saját bevallása szerint ezt 23 évvel fiatalabb feleségének, Zsókának és tinédzser lányának, Lénának köszönheti. Örül, hogy megérte a 75. életévét, de megünnepelni már nem akarta.

"Persze figyelek magamra, meg Zsóka is figyel rám – folytatta a frontember. – Egészségesen étkezem, sportolok, nyaranta szinte le se szállok a vitorlásról. Jól is érzem magam, de legyünk őszinték, az én koromban bármi megtörténhet. Szeretném látni felnőni a lányomat, de mi a garancia erre? Ha csak az együttes elhunyt tagjaira gondolok és Benkőék betegségeire, felmerül bennem a kérdés: mi van, ha én leszek a következő? Hetvenöt évesen egyik pillanatról a másikra jöhet egy szívroham, egy komoly betegség, vagy nekem is csak úgy leáll a szívem. Nem hazudok magamnak, hogy ez nincs benne a pakliban!”

 

Hogy miket mesélt még a születésnapjával, a korával kapcsolatban Kóbor János, azt elolvashatod a %% napilap pénteki számában. Keresd az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?