LELKIZŐ

Élete tragédiájáról vallott a magyar énekes, a legnagyobb fájdalmat élte át

Kocsis Tibor tizenöt éves korában veszítette el az édesanyját, az énekes most arra hívja fel az emberek figyelmét, hogyan lehet ezt feldolgozni.
címkék:
  • Szerző: ripost

Csupán tizenöt éves volt Kocsis Tibor, amikor elhunyt az imádott édesanyja. Az énekes a Mokkában beszélt az évekkel ezelőtti veszteségről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kocsis Tibor

Kocsis Tibor kisfiú volt, amikor elveszítette az édesanyját (Fotó: TV2)

„A nálam három évvel idősebb nővéremmel ezen tragédia révén lett nagyon szoros a kapcsolatom, illetve a húgommal is, aki szintén felnőtt édesanya már. Ez egy nagyon nehéz helyzet volt, mert tinédzserként ez nem egy általános dolog, nincs meg a kapocs a kortársakkal sem ebben az ügyben. Nehezen beszéltem erről és nyíltam meg, amihez társult egyfajta zárkózottság. A család maradt nekem, összezártunk családilag, együtt próbáltuk megoldani a veszteséget” – mondta el a Mokka szerdai adásában Tibor.

Az énekes nem tudott elbúcsúzni az édesanyjától, mert az utolsó időkben az asszony már folyamatos kórházi kezelés alatt állt, ő pedig túl fiatal volt ahhoz, hogy beengedjék hozzá. Így az édesapja fogta az anyukája kezét az utolsó pillanatig.

„Mi akkor még nagyon gyerekek voltunk, ráadásul a kishúgom másfél éves volt akkor... Nyilván ő a húgom, de van egy másfajta viszonyunk is, a mai napig kissé atyáskodom fölötte...”

Az énekes úgy érzi, az édesanyja büszke lenne rá, ha látná őt, főleg, hogy neki köszönheti az énekhangját, ugyanis az anyukája is nagyon tehetségesen énekelt.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?