LELKIZŐ

Komár László özvegye kitálalt, ennyit lát férje örökségéből!

A 2012-ben elhunyt énekes hagyatéka körül évek óta állt a bál, most hosszú idő után először megszólalt a feleség.
  • Szerző: Ripost

Kitartásának köszönheti Komár László özvegye, hogy nem rokkant bele az öt éven át tartó örökösödési vitába. A per napra pontosan öt évvel a legendás énekes temetése után zárult le, de Krisztinának még hónapokra volt szüksége ahhoz, hogy végleg maga mögött hagyja az ember próbáló időszakot.

"A perek lezárása után, amikor eljutottunk a hagyatéki tárgyalásig, az én kezembe került a lehetőség a végső egyezséghez. Akár a káromra is, de végre lezárhattam a múltat, Laci múltját, amit magammal kellett még halála után is cipelnem. Bár nem így és nem ezt akarta, de megkönnyebbültem.

Öt évig a tehetetlenség zavart legjobban, miközben fizettem a Laci által felvett bankhiteleket, amihez semmi közöm nem volt. Egyedül csináltattam meg a sírkövét, és magam álltam a temetés költségeit is.

Ez nem panasz, csupán tény" - mondta el a Story magazinnak az özvegy.

Krisztina a hagyatéki tárgyalás részleteiről nem szeretne beszélni, ám az kiderült, hogy nem ő járt a legjobban.

"Az örökölt összegről méltatlan beszélni. Elég annyi, hogy hármunk közül jómagam beértem a legkevesebbel. Olyan egyezség köttetett, amivel véget vethettem annak a nyomasztó öt évnek, amiben éltem. De minden pénzt megér, hogy vége a rémálomnak, és megszűntek a perek."

Az özvegy lelke megnyugodott, mert számára sosem az anyagiak voltak a legfontosabbak, csak az, hogy teljesítse férje végakaratát. Úgy érzi, ez sikerült, ezért már sokkal nyugodtabb, mint korábban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?