LELKIZŐ

Könnyek között vallott a betegségéről Tóth Gabi!

Az énekesnő őszinte interjúban vallott Joshi Bharatnak arról, mit érzett, amikor kiderült, hogy jóindulatú elváltozások keletkeztek a szervezetében.
  • Szerző: Ripost

Õszintén vallott Joshi Bharatnak Tóth Gabi arról, mit érzett, amikor megtudta, hogy jóindulatú elváltozások vannak a petefészkén. 

Az énekesnő jelenleg boldog párkapcsolatban él Krausz Gábor sztárséffel, és kissé aggódik amiatt, hogy ha itt lesz az ideje, akkor nem tud majd természetes úton teherbe esni.

"Minden nő vágyik egy gyermekre, az én életemben viszont sok nehézség volt" - kezdte Gabi, aki ettől kezdve nem tudta elfojtani a könnyeit. 

"Nem akartam soha arról beszélni, hogy lehet vagy nem lehet gyermekem."

Amikor emiatt kórházba kerültem, egy nővér eladta egy újságnak a sztorit, pedig én sosem akartam ezzel címlapra kerülni.

"Rengetegen támadtak azzal, hogy kiteregetem a magánéletemet, holott ez nem volt célom! Ezért mindent elmondtam, őszintén beszéltem, és rájöttem, hogy ezzel más nőknek is erőt tudok adni" - fogalmazott az énekesnő.

Gabi úgy érzi, lelki okai vannak annak, hogy kialakult a betegsége: korábban túl sokat foglalkozott azzal, hogy mások mit gondolnak róla, de úgy érzi, mára ezt sikerült leküzdenie.

"Annyira akartam, hogy mindenki szeressen, hogy tudják, én egy jó ember vagyok! Ez annyira felőrölt, hogy olyasmiért utálnak, ami nincs, hogy azt nem tudom szavakba önteni" - mondta el Gabi, aki azóta rájött, hogy érdemesebb az életében a jó dolgokkal foglalkozni.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?