LELKIZŐ

Könnyekben tört ki Meghan Markle, ezt gondolja féltestvéréről

A várandós hercegné édesapjához írott leveléből egyértelmûen kiderült, hogy családja viselkedése nagyon megviseli lelkileg.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle édesapjának írt levele nyilvánosságra került. Sussex hercegnéje az esküvője után, augusztusban írta le kéréseit Thomas Markle felé. A levélből az is kiderült, hogy amellett, hogy a hercegné megkérte apját, hogy fejezze be az ellene és Harry herceg ellen irányuló nyilvános támadásait, féltestvéréről, Samantha Markle-ről is írt - számolt be a Daily Mail.

Az egykori színésznő úgy említi nővérét, mint „a másik lányod, akit alig ismerek”. Megkérte apját, hogy ne olvassa a róla szóló bulvárhíreket, különösen azokat ne, amiket „a másik lánya talált ki”. A szívszorító, ötoldalas levélben apja szemére hányta, hogy:

Végignézted, ahogy csendben szenvedek az ördögi hazugságaid miatt. Összeomlottam legbelül.

Ahogy a %% is beszámolt róla, a hercegné apjával tudatta, hogy „millió darabra törte a szívét” nyilatkozataival és támadásaival.

A hercegné a közeli barátai szerint kihasználtak érzi magát a családja miatt és már két éve nem olvassa a róla szóló cikkeket, hogy megóvja magát.

Korábban az is kiderült, hogy Meghan Markle elsírta magát, amikor megtudta, hogy féltestvére, Samantha Markle könyvet akar írni róla, amelynek első részletét áprilisban teszi közzé, nagyjából akkor, amikor a hercegné megszüli első gyermekét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?