Létrehozva: 2021.02.11.

Kovács Áron házassága már évekkel ezelőtt romokban volt, megcsalta a feleségét

A műsorvezető akkor még mindent megtett, hogy megmentse a párkapcsolatát, de mára belátta, hogy nincs közös jövőjük Gabriellával.

Huszonöt év után vége Kovács Áron és felesége, Gabriella házasságának – számolt be róla a Blikk. Bár a műsorvezető mindent megtett, hogy helyrehozza a dolgokat, a kapcsolatuk nem élte túl a viharokat, úgy döntöttek, elválnak.

Két és fél évtized után válik Kovács Áron (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom ezt az információt, mert nem haknizom a magánéletemmel, sem akkor, amikor éppen jó, sem akkor, amikor rossz. Annak idején a gyerekekkel sem kürtöltem tele a sajtót”

- nyilatkozta szűkszavúan Áron a napilapnak.

Bár a sajtót valóban nem kürtölte tele, Kovács Áron tíz évvel ezelőtt Joshi Bharat műsorában elismerte, hogy közel sem mintaférj, és a hűség szobrának sem lehet nevezni.

„Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a női hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, nagyon szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat. A beszélgetéseken túl vagyunk, tiszta vizet öntöttünk a pohárba. Annál nagyobb kalandor vagyok én is, meg ő is, hogy tudjuk azt, képesek vagyunk egymás nélkül is élni. A kérdés csak az, hogy akarunk-e egymás nélkül élni, bár tudjuk, hogy működne. A saját feleségem várja el tőlem, hogy őszintén beszéljek. Ez így sokkal tisztességesebb, mintha azt mondanám, hogy fantasztikus férj vagyok, és még sohasem botlottam meg” – magyarázta szinte rezzenéstelen arccal egy évtizeddel ezelőtt.

A műsorvezető nemrégiben Hajdú Péternek még tagadta, hogy hűtlen lett volna bármikor is a feleségéhez, azonban a FEM3 műsorának felvételén már mást vallott. „Már Hajdú Péter is megkérdezte tőlem, hogy megcsaltam-e a feleségem, és azt mondtam neki, hogy nem. Azért azt válaszoltam akkor, mert nincs rá jó válasz, mert ahhoz egy műsoridő rövid, hogy az összes érvedet felsorold. Az emberek azt gondolják, hogy nincsen annál nagyobb bűn, ha az ember félrelép. A legnagyobb bűn az önmagunkkal és a másikkal való őszintétlenség” – morfondírozott Áron

Bár azóta mindent elkövetett, hogy helyrehozza a helyrehozhatatlant, a napilap úgy tudja, fáradozásai hiábavalónak bizonyultak. Állítólag már külön is költözött két gyermeke édesanyjától, és a papírokat is beadták a bíróságnak.

Mostanában rengeteg a szakítás

Sajnos nem Kovács Áronék az egyetlenek, akik a különválás mellett döntöttek. Szabó Zsófi házasságának is vége, és Mádai Vivien is válik. A Ripost nemrég megkérdezett egy asztrológust, aki elmondta, a bolygók állása sem kedvez a stabil párkapcsolatoknak. „Pár nappal ezelőtt volt egy nagyon erős Oroszlán teleholdunk, amikor ezzel egyidőben, pont aznap aktiválódott egy Vénusz-Plútó együttállás. Ez nagyon szakmaian hangzik, de a Plútóról azt kell tudni, hogy mindent lerombol, mindig valaminek a végét jelenti. Akármilyen nehéz volt a tavalyi év, még mindig a lezárás és a befejezés szakaszában járunk. A Vénusz meg ugye a szerelmi kapcsolatokkal hozható összefüggésbe. Én is azt hallom, hogy rengeteg a válás, a szakítás. A közeljövőre nézve sincs túl jó hírem, ez most egy rázós futam. A Mars is jelen van most, ami a tűz bolygója és a háború istene, ez szintén azt jelenti, hogy viharos időszakot élünk át. Ehhez jön még hozzá, hogy a járványhelyzet miatti bezártság és korlátozás, ami rengeteg frusztrációt okoz” – nyilatkozta a szakember.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Őrülten izgalmas kérdés, amely sorsdöntő a magyar fociválogatott életében

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

"Sírjál, majd elmegy a tejed!", reagált Magyar Péter, amikor Varga Judit kétségbeesésében sírt

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

„Egy hajszálon múlt az életem” — emiatt élte túl a terrortámadást a magyar színész

LELKIZŐ

Mindent látott és mindenről tudott: az őrült pletykák miatt állt elő az igazsággal Katalin hercegné

LELKIZŐ

Megrázó interjút adott Papadimitriu Athina: „Úgy éreztem, pszichológushoz kell mennem!”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”