LELKIZŐ

Közel tíz kilót fogyott a koronavírustól Pataky Attila, ettől lett jobban

A 69 éves énekest nagyon megviselte a koronavírus fertőzés: ugyan már túl van a nehezén, de állítása szerint még hónapokig tart a gyógyulása.
  • Szerző: Ripost

Pataky Attila másfél hónappal ezelőtt kapta el a koronavírust, majd az állapota olyan súlyossá vált, hogy kórházba került. Azonban – mint ahogyan azt a is megírta korábban – azóta már jobban van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon fájt, és éreztem, ahogy elfogyok és eltűnök a földi létből. A bőröm alá égett a Covid! Legalább fél évig, de talán egy évig is eltarthat, mire teljesen felépülök belőle. Nincs benne rutinja senkinek” – nyilatkozta a Blikknek.

Fotó: DFP

„Még makacsul itt van bennem a koronavírus emléke meg az apró maradványai. A fizikum regenerálódik a legnehezebben, ezt mindennap tapasztalom, de a lelkem sem tud honnan elég erőt meríteni. Szerencsére még maradt bennem abból a rengeteg energiából, amit a kórházban fekve árasztottak felém. Azok a szeretetnyalábok segítettek talpra állni, ami a Kárpát-medencéből érkezett felém. Nyolc kiló ment le rólam, abból egy hármas már visszajött. Ez egy hosszabb futam lesz” – mondta el tapasztalatait az Edda énekese, majd azt is kiemelte: szíve szerint már színpadon lenne, de erre még várnia kell.

 

 

És ezeket olvastad már?