LELKIZŐ

Krausz Gábor: Van egy pánikbeteg feleségem, felelősségteljes férjként kell viselkednem

Tóth Gabi és Krausz Gábor egyik napról a másikra esett el a munkájuktól, azért is vállalták a szereplést a TV2 új műsorában, hogy másoknak is erőt adjanak.

#maradjotthon címmel indul április 6-tól hétköznap esténként 19.30-tól a TV2 vadonatúj doku-reality-je.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hétfői első adásban a nézők többek között Tóth Gabi és Krausz Gábor mindennapjaiba nyerhetnek betekintést. Azért vállalták a műsort, hogy erőt adjanak azoknak az embereknek, akik hasonló gondokkal küzdenek.

Fotó: Markovics Gábor

Gábor a műsorban őszintén beszélt arról, hogy újszülött kislányukkal és pánikbetegséggel küzdő feleségével nincsenek könnyű helyzetben.

„Van egy pánikbeteg feleségem, egy majdnem újszülött kislányom, aki minden energiát megérez. Felelősségteljes apaként és férjként kell úgy viselkednem... Nem tudom, hogyan is kell viselkednem, senki nem volt még ilyen helyzetben. Karanténban, munka nélkül egy kisbabával...” – vallott az érzéseiről Gábor.

A megkereste a sztárséfet, aki lapunknak részletesen kifejtette az érzéseit.

„Amikor megtudtuk, hogy szülők leszünk, anyagilag igyekeztünk felkészülni arra, hogy stabil hátteret biztosíthassunk a gyermekünknek. Éppen ezért tavaly rengeteget dolgoztunk. Ennek ellenére nem könnyű a jelenlegi helyzet, de a legfontosabb, hogy Hannaróza minél kevesebbet érzékeljen ebből az egészből. Az ő érdekében is igyekszünk minél kevesebbet aggodalmaskodni, hiszen az első a lelki és a testi egészségünk” – mondta el a -nak a sztárséf.

Gabi és Gábor a bajban igazi támaszai egymásnak, de nem tagadják, hogy nekik is vannak nehezebb pillanataik, az egzisztenciális válságot ők is megérezik.

„Őszinte leszek: ha saját cégem lenne, nagyon pánikolnék. Év elején kezdtem el gondolkodni egy saját vállalkozáson, amit jövőre indítanék. Ez talán még nincs veszve. Alkalmazottként én is megsínylem ezt a szituációt, de pozitívan látom a jövőt. Ha minden helyrerázódik, lehet, hogy nem annyit keresünk majd, mint korábban, de munkánk lesz, ebben biztos vagyok. Ezen a pár hónapon szeretnék túl lenni, egyikünk sem válogatós, ha szükség lesz rá, akkor ennél is keményebben dolgozunk majd a jövőben” – fogalmazott Gábor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?