LELKIZŐ

Kucsera Gábor attól fél, tönkretette fia életét

Kétszeres világbajnok kajakosunk 2015 augusztusában bukott meg egy drogteszten, amikor is kokaint találtak a szervezetében. A sportoló azóta új életet kezdett és visszavett a tempóból, mégis attól fél, fiát is egy életre megbélyegezte tettével.
  • Szerző: Buster

Kucsera Gábor a botrány kirobbanása után elismerte, hogy kábítószert fogyasztott, és mindössze annyit tett, hogy fellebbezett eltiltása ellen, amely négy évre szólt, így végül kettőre mérsékelték büntetését. Időközben sportolóból átvedlett családapává és celebbé, de már most azon gondolkodik, hogyan mondja majd el most kétéves kisfiának, mit tett.

"Tavaly, amikor kirobbant körülöttem a botrány, az első, ami végigfutott az agyamon, hogy mit fogok majd erről mondani a fiamnak, ha felnő. Persze még van egy-két évem felkészülni erre, de ismervén, hogy a gyerekek mennyire kegyetlenek és gonoszak tudnak lenni egymással, már most félek, hogy Bencének mit kell majd kiállnia miattam. Sajnos ettől nem tudom megvédeni, viszont le tudom ültetni és el tudom mondani neki, hogy milyen ember is valójában az édesapja.

Amint fel tudja fogni, szeretném vele megosztani, hogy mit tettem. Bízom abban, hogy addigra ez a múlté lesz, és nem fogják neki felemlegetni

- mesélte a Sorry magazinnak Gábor, aki éppen félelmei miatt nem szeretné, ha Bence követné őt, és élsportoló válna belőle.

„Kivétel persze, ha sportolni fog, hiszen akkor mindig egy fekete pont lesz az ő életének ellenőrzőjében. Ezt milliószor megvitattuk Szabinával, és egyetértettünk abban, nem fogjuk erőltetni, hogy kövesse a mi hivatásunkat”- nyilatkozta a lapnak Kucsera Gábor, aki már új megélhetés után nézett, és beengedte az Édes Élet kameráit családja mindennapjaiba, sőt szerepet vállalt A Nagy Duettben is.

És ezeket olvastad már?