LELKIZŐ

Így vigasztalódik L.L. Junior a fájdalmas szakítás után

Mindenki meglepődött, amikor kiderült, hogy L.L. Junior felesége, Kinga elköltözött a rappertől.
  • Szerző: Doris

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy elköltözött L.L. Juniorral közös törökbálinti otthonukból a rapper felesége, Körtvélyessy Kinga, aki a kislányukat, Lilit is magával vitte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így vigasztalódik L.L. Junior a fájdalmas szakítás után

Fotó: Ripost

A szétköltözés után a netezők szinte kivétel nélkül Juniort hibáztatták, később pedig kiderült, mi állhat a válság hátterében.

„Kinga igen vehemens személyiség, akárcsak Junior. Mindketten amolyan tűzről pattant személyek és bizony két dudás egy csárdában nem mindig fér meg egymás mellett. Úgy tudom, Kingát megviselte a szülés, volt szülési depressziója, hiszen a baba érkezése teljesen felforgatta az életüket pozitív és negatív értelemben egyaránt. Ezt pedig csak tetézték a hétköznapi terhek és persze mindkettőjük kemény személyisége. Az, hogy Kinga most elköltözött, nem feltétlenül jelenti a kapcsolatuk véget is, hiszen nagyon egymáshoz valóak. Úgy hallottam, hogy mindketten küzdenek azért, hogy ismét egy család lehessenek, hiszen szeretik egymást” – nyilatkozta egy ismerős a Borsnak.

Junior az Instagramra feltöltött képek alapján a munkába temetkezik a szakítás után, egyik fellépésről rohan a másikra, a közönség szeretetével vigasztalódik, és természetesen a barátok, zenésztársak is igyekeznek tartani benne a lelket.

Győrben egy finom vacsorát is elfogyasztott némi welcome drink társaságában, majd rohant is tovább Szlovákiába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?