LELKIZŐ

Legyőzte a koronavírus: Fiát gyászolja a hollywoodi keménylegény

Michael Jai White csak most jelentette be a szörnyű hírt, amit továbbra is próbál feldolgozni.
  • Szerző: The_M

Minden filmjében és sorozatában keményöklű, szinte legyőzhetetlen férfit alakít Michael Jai White, az élet mégis térdre kényszerítette egy szörnyű csapással. Az 53 éves színész egy internetes tévécsatornának elárulta, hogy a legidősebb fiát legyőzte a koronavírus.

Az ötgyermekes apa Michael Jai White legidősebb fiát gyászolja

Az ötgyermekes apa Michael Jai White legidősebb fiát gyászolja (Fotó: Warner Bros)

A tragédia néhány hónapja történt, de eddig nem volt képes róla beszélni. White fia 38 éves volt – a színész 15 évesen lett először apa -, és az immunrendszere alig működött a kemény drogfüggősége miatt. Michael szerint esélye nem volt fiának a túlélésre, amikor a vírus megtámadta, mert egész életében mindent megtett azért, hogy a teste gyenge legyen. Sokáig küzdöttek érte az orvosok a kórházban, de már az elején felkészült a család a legrosszabbra. Ám természetesen így is pokoli fájdalom van White szívében a fia elvesztése miatt.

Michael Jai White nevét először a Spawn című képregényfilmnél ismerte meg a világ, majd láthattuk Heath Ledger Jokerének egyik áldozataként A Sötét Lovagban, de megküzdött Van Damme-mal is a Tökéletes katona második részében, legutóbb pedig a Zöld íjász ellenfele volt a nálunk is népszerű sorozatban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?