LELKIZŐ

Lelki gondokkal küszködik balesete óta a magyar színésznő

Hûvösvölgyi Ildikó két héttel súlyos karambolja után, a fizikai fájdalmak mellett, lelki gondokkal is küszködik. Azóta mindennap azért imádkozik, hogy épségben hazaérjen.
  • Szerző: BDF

A Turay Ida Színház színészei az Égben maradt repülő című előadásra tartottak, amikor is Gyula előtt súlyos autóbusz-baleset érte őket. Szerencsére senki sem sérült meg súlyosan, zúzódások azonban bőven
akadtak.

A legrosszabbul talán Hűvösvölgyi Ildikó járt a baleset során. A fizikai sérülései lassan ugyan, de gyógyulnak, lelki sebeivel azonban nehezebben birkózik meg.

"Nem hiszek a véletlenekben, abban hiszek, hogy mindennek megvan a miértje és az oka. Ez a baleset rávilágított arra, milyen apróságokon múlik az élet. Hálát adok Istennek, hogy túléltük, ráadásul - érthetetlen módon - csak kisebb testi sérülésekkel. Lelkileg jobban megrázott minket a baleset. Ez egy felkiáltójel volt, még keresem magamban a válaszokat arra, hogy mit kell tanulnom belőle, vagy
mire szeretett volna a sors rávilágítani. Talán arra, hogy jobban szeressük egymást, hogy még jobban összekovácsolja a társulatot, hogy jobban értékeljük a jelent és az életet? Vagy talán hogy ezáltal jobban megismerjék a színházat? Még nem tudom"

- kezdte a Borsnak Ildikó.

A baleset következtében több csontsérülést is elszenvedett. Nemrégiben pedig egy újabb, eddig nem észlelt sérülésre derült fényt.

"Nemrég kiderült, hogy fogproblémáim is lettek, valószínűleg az arcomat ért nagy ütéstől. Sérültem a kulcscsontomnál és a lábamon több helyen. Térdelni azóta sem tudok, és a zúzódások is látszódnak még. A lelki és testi sebek már gyógyulnak, de mindennap úgy indulok el otthonról, hogy remélem, épségben hazaérek" - mondta el a színésznő, aki hozzátette, hogy a munkája a legnagyobb gyógyír most a számára.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?