LELKIZŐ

Lelki válságáról vallott a magyar műsorvezetőnő: nyugtatókon élt

A TV2 sztárja nem tagadja, az ő életében is voltak szörnyû időszakok: édesapja öt évvel ezelőtti halálát sokáig képtelen volt feldolgozni, ezért gyógyszerezte magát.
  • Szerző: ripost

Mindennél jobban szerette édesapját Megyeri Csilla, éppen ezért rendkívül megviselte őt a férfi öt évvel ezelőtti halála.

Olyannyira, hogy sokáig gyógyszerekre szorult, hogy kibírja a gyászidőszakot. 

"Xanaxon éltem, miután apukám meghalt, csak így éltem túl eleinte a hétköznapokat.

Nehéz volt feldolgoznom, de aztán találtam egy kapaszkodót.

Én hiszek a spirituális dolgokban, a reinkarnációban és tudom, hogy apa szelleme és lelke mindig velem van, és segít engem" – mondta el a Lokálnak a műsorvezető.

Csilla szeretné, ha születendő gyermekének ugyanolyan jó édesapa jutna, mint neki.

"Zsolti nagyon gondoskodó és már két éve mondogatja, hogy szeretne babát. Látom rajta, hogy bánik a közös kiskutyánkkal és tudom, hogy tökéletes édesapa lesz, legalább olyan jó, mint az én apukám volt. A szüleim példaértékűen neveltek és amiben csak tudtak támogattak. Eleinte rendőr vagy valami katonai pályára szántak, mivel a nagypapám katonatiszt volt a MHSZ-nél. Én azonban már akkor a média felé érdeklődtem. Bár nagyon féltettek, nem szóltak bele a döntéseimbe. Én is hasonlóan szeretném majd nevelni a gyermekemet. Egyenlőre azonban még várok az anyasággal, előtte szeretném felépíteni az életemet. Nem azért fogok szülni, mert elvárják tőlem. Most egy másik „gyermekemet”, a webshopomat nevelgetem, ami szintén felelősséggel és sok örömmel jár" - fogalmazott Csilla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?