LELKIZŐ

Lelkileg megviseli a bezártság Törőcsik Marit – így érzi most magát a színésznő

A Kossuth-nagydíjas színésznő régóta betegeskedik, ezért nagyon vigyáznak rá.
  • Szerző: Ripost

Hosszú ideje nem hallani új híreket Törőcsik Mariról, a rajongók pedig aggódnak, vajon hogyan viseli a bezártságot a Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő. A járvány miatt a látogatók is elmaradnak, hiszen vigyázni kell az egészségére. Az állapota valamelyest javult, de ez a bezártság lelkileg nagyon megviseli. Éppen ezért segítője, ápolója, valamint a lánya, Teréz nem hagyja magára, a barátok pedig gyakran felhívják őt, köztük Bodrogi Gyula is.

Fotó: Ripost

„Nemrégiben beszéltem Marival. Úgy vettem észre a hangján, jobban van, mintha javult volna az egészségi állapota„ – kezdte a Blikknek Bodrogi. – Nem egyszerű ez a helyzet, mindannyiunkat megvisel a bezártság. Mari is így van vele, ráadásul most látogatókat sem nagyon fogadhat, ez nagyon rosszul érinti. Mindig nagyon örült, ha mentünk hozzá, és a barátait szívesen látja, ám erre még várni kell, marad a telefon, de biztos vagyok benne, hogy ez is sokat jelent neki.”

„Nehezen beszélek, épp ezért igyekszem minél kevesebbet, de azért szeretem, ha hívnak, keresnek, jólesik a szívemnek, és mindig történik valami körülöttem, áldott vagyok, ez biztos„ – mondta korábban elérzékenyülve Törőcsik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?