LELKIZŐ

Könnyes vallomás: nem csak a felesége hagyta el, a fia is elfordult a magyar színésztől

Lippai László lement kutyát sétáltatni, és mire visszaért az otthonába, a felesége már nem volt ott. A nő harminc év után hagyta el, széthullott a családja.
  • Szerző: ripost

Harminc év után, filmbeillő módon hagyta el a felesége a magyar színészt. Lippai László lement kutyát sétáltatni, és mire hazaért, Kriszta már nem volt otthon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azóta kiderült, hogy az asszony egyáltalán nem akar vele kommunikálni, de ami még ennél is fájóbb Lippai számára, az az, hogy a fia is elfordult tőle.

lippai lászló

Szó nélkül hagyta el a felesége Lippai Lászlót (Fotó: TV2)

„Most már a fiam is teljesen az anyja pártján van, nem partner ő sem semmiben. A lányom viszont teljes mellszélességgel mellettem áll, és erre nagyon büszke vagyok” – mondta el könnyek között a Tények Plusznak Lippai László.

A színész, akit Songoku magyar hangjaként ismerhetnek sokan, az elmúlt hetekben edzeni kezdett egy férfinél, akinek a kisfia nagy rajongója a Dragonball főhősét szinkronizáló Lippainak.

Reméli, hogy az edzés által az életét és a jelenleg zaklatott lelki világát is helyre teheti, és 61 évesen arról sem mondott le, hogy a szerelem esetleg újra beköszönt az életébe.

Igaz, ha a kedvese mégis újra akarná kezdeni, ő nem mondana nemet.

„Csak interneten kommunikáltunk, de ha most zörögne az ajtóban a kulcs, azt mondanám neki: 'De jó, hogy itt vagy!'” – fogalmazott.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?