LELKIZŐ

Liptai Claudia rokonai nem lesznek ott az esküvőn

Liptai Claudia maga mögött hagyta rossz emlékekkel terhelt múltját, amit édesapja miatt hordozott évtizedeken keresztül.
  • Szerző: buster

Liptai Claudia napokon belül kimondja a boldogító igent Pataki Ádám mestercukrásznak. Az esküvőn és az azt követő lakodalmon 120 fős násznép ünnepel együtt a párral, de két vér szerinti rokon biztosan hiányzik majd a nagy napról. Õk a műsorvezető 2015 januárjában elhunyt édesapjának, Liptai Istvánnak a nővérei, akikkel Claudia éppúgy évtizedekkel ezelőtt megszakította a kapcsolatot, ahogyan a gyermekkorát pokollá tevő apjával is.

"Diával a több mint három évvel ezelőtti temetésen találkoztunk utoljára, de sem akkor, sem később nem beszéltük meg a nézeteltéréseinket. Az az igazság, hogy a testvérem és én csak a lapokból tudtuk meg, hogy szerelmes lett, hogy gyermeke született, és persze azt is, hogy hamarosan esküvője lesz”

- kezdte %% napilapnak Magdi néni, aki beletörődött, hogy életében már nem rendeződhet a viszonya híres rokonával. Hogy ennek ellenére mit üzen neki a nagy nap előtt, az kiderül a lap csütörtöki számából.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?