LELKIZŐ

Liptai Claudia sejtelmes vallomása: jövő évtől nagy változások várhatók

Míg korábban úgy tûnt, élete a szereplés és a tévézés, ma már, 45 évesen egészen más érdekli a mûsorvezetőt...
  • Szerző: Ripost

Míg az elmúlt évek Liptai Claudia szerelmi és családi életében hoztak jelentős változást, addig az elkövetkező időszakban a szakmai megújulás­ra szeretne koncentrálni.

Ádámmal szeretnénk a kö­vetkező sütis könyvet kiadni az ÉdesKettes sorozatban, de a cukrászaton kívül is tele vagyok tervekkel. Szeretnénk egy országjáró turnét is a sütőshow-nkkal. Világ életemben vágytam rá, hogy kreatív dolgokat csináljak, ezért is kezdtem el annak idején a cukrászatot

– mondta a Borsnak Liptai – A sminkelés is egyfajta kreativitás, 16 éves korom óta sminkelek. Előkészítésben van egy olyan sorozat is, amiben negyvenes nőknek adok stílus- és sminkelési tippeket, hiszen rengetegen kérdezik is tőlem, mikor mi van rajtam – folytatta a műsorvezető.

A saját utamat szeretném végre járni. Már minden voltam, és az is kétszer… Unom. Egy bizonyos kor után csak olyan feladatot szabad vállalni, amit igazán élvezünk. Merni kell változtatni és örülni annak, ami van – mondta Claudia.

A tévézés, ahogyan a színház is, örök szerelem marad, de a jövő évem mottója a bátorság. Húsz éve még azt mondtam, szeretek alkalmazott lenni, de valószínűleg szükségem van arra, hogy egyszer a saját főnököm legyek – fogalmazott sokat sejtetően Clau.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?