LELKIZŐ

Liza Minnelli hallgat volt férje tragikus halálával kapcsolatban

Londoni szállodaszobájában találták holtan Liza Minnelli utolsó férjét, David Gest komikust és producert. Senki nem tudja, mi történt.
  • Szerző: BDF

Habár a színésznő öt éven keresztül volt David Gest felesége, továbbra is hallgat volt férje váratlan halálával kapcsolatban. Ennek oka talán az, hogy házasságuk alatt rémesen megromlott a viszonyuk, éveken keresztül pereskedtek egymással.

Kapcsolatuk sosem volt botrányoktól mentes. Több pletyka keringett arról, hogy a férfi saját neméhez vonzódott, és állítólag a filmcsillag folyamatosan verte őt. Haragban váltak el, de sokak számára akkor is furcsa, hogy Liza hallgat. Hiszen mégis csak a férje volt.

"Nemcsak óriási tehetség és jó barát volt, hanem a szórakoztatóipar egyik ikonja" - mondta Imad Handi, Gest jó barátja, aki kedden erősítette meg a férfi halálhírét.

A hatóságokat kedden reggel hívták a Canary Warf negyedben lévő Four Seasons hotelbe "egy hatvanas éveiben lévő férfi rejtélyes halála miatt”. A holttestről később derült ki, hogy a naves producer az. A halál okát orvosszakértők vizsgálják, gyanús nyomokat nem találtak a helyszínen.

Ugyanakkor az ismerősei egyöntetűen azt mondták a nyomozóknak, hogy David évek óta altatókon élt, mert máshogy nem tudta kipihenni magát. Az elmúlt hetekben pedig szteroidokat is szedett az egészségügyi gondjai miatt. Szóval nem elképzelhetetlen, hogy a titokzatos betegségei, vagy a sok gyógyszer összefüggésben vannak a halálával.

Gest májusban töltötte volna be 63. életévét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?