LELKIZŐ

Börtönbe kerül Hopp Csilla? Ezt mondta az ügyvédje

Két évnyi nyomozás után ítélet születhet L.L. Junior kisfiának halála ügyében. Az édesanya, Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor nyilatkozott.
  • Szerző: ripost

Lezárta a nyomozást a rendőrség L.L. Junior kisfiának halála ügyében. A hároméves Lesi Dávidka 2019. augusztus 31-én kiszaladt Zuglóban egy szabályosan közlekedő autó elé, a baleset során pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyermek édesanyja, Hopp Csilla a tragédiát követően összeomlott, ám nagyobbik gyermeke, Lacika miatt összeszedte magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hopp Csilla

Hopp Csilla sokak szerint eleget bűnhődött már
(Fotó: TV2)

Az elmúlt két évben hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot, és bár a közvélemény és volt kedvese, L.L. Junior is a támogatásáról biztosította, Csilla nem nyugodhat meg: ha az ügyészség vádat emel ellene, akkor bíróság előtt kell felelnie.

Ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor a Mokka szerdai adásában elmondta, szerinte mik a kilátásai az ügyfelének.

„Egyre nehezebben viseli ezeket a különböző eljárási cselekményeket, mert fokról-fokra mindig felzaklatják. Nyilván stabil, éli az életét, ebben az eljárásban is helyt áll, de így, hogy mindig van egy újabb hír, ami felszakítja a sebeket, nem könnyű. A tegnapi rossz híren talán kicsit már túl van, próbál erős maradni. Kizárt dolognak tartom, hogy letöltendő börtönbüntetést kapjon, hiszen büntetlen előéletű, ezt a verziót teljességgel kizárom” – fogalmazott az ügyvéd.

A Mokka videóját itt nézheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?