LELKIZŐ

L.L. Junior kisfiának tragédiája: ezt kérik a rappertől a rajongók

Az egész országot megrázta L.L. Junior kisfiának halálhíre. A hároméves Dávidkát szombat este Zuglóban gázolta halálra egy autó. Junior gyermekei édesanyját hibáztatja a történtekért, de a rajongók azt kérik: támogassák egymást a szülők a gyászukban.
  • Szerző: ripost

Mint arról a hétfői számában beszámolt, komoly családi háború látszik kirobbanni L.L. Junior és volt párja, Csilla között, miután megtörtént velük az, ami minden szülő legrosszabb rémálma.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szombat este Zuglóban halálra gázolta egy autó az énekes hároméves kisfiát. Dávidka a piros lámpánál várakozott az édesanyjával, testvére, a hatéves Lacika a túloldalon várt rájuk egy családi baráttal.

Fotó: Markovics Gábor

A társaság a közelben megtartott nyárbúcsúztató rendezvényen vett részt, amikor a szemtanúk elmondása szerint Dávid kirántotta a kezét az édesanyjáéból és a bátyjához rohant… Ezután egy hatalmas fékcsikorgás hallatszott: a piros lámpánál átfutó gyereket elgázolta egy szabályosan haladó autó, és bár a 75 éves sofőr fékezett, a bajt nem lehetett elkerülni. Dávidka 15 méter repült, és olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy hiába küzdöttek egy órán keresztül az életéért...

A szemtanúk még most is élénken emlékeznek a borzalmas látványra, és az édesanya szűnni nem akaró sikolyára, aki már a helyszínen teljesen összeomlott.

A tragédia estéjén azonban Junior menedzsere és az édesanyja megjelent Csilla lakásán és elvitte a nagyobbik gyereket, ami miatt a információi szerint az édesanya feljelentést is tett Junior ellen.

Bár mindenki együttérez a szülőkkel, a rajongók mégis azt mondják: a háborúzás helyett Juniornak a volt párja mellett van a helye. Azt kérik, inkább kapaszkodjanak össze ahelyett, hogy egymásnak esnek ebben a szörnyű időszakban. Ilyen és ehhez hasonló kommentek sokasága állt Csilla védelmébe.

A -nak nyilatkozott Makai Gábor klinikai szakpszichológus, aki szakemberként tisztában van azzal, hogy egy ilyen felfoghatatlan tragédia után mi megy végbe a gyászolókban.

„Az édesanya sokkos krízisállapotba kerülhetett, érzelmi zűrzavart él át és azt érzi, hogy kihúzták a lába alól a talajt. Ez egy furcsa, ködös állapot, ezt hívjuk krízisnek. Ilyenkor beszűkül a tudata, felerősödnek a negatív érzések, sírógörcsök jellemzők, megjelenik az önvád„ – fogalmazott Makai, aki azt tanácsolja, hogy a gyászolók mihamarabb keressenek fel egy szakembert.

A részleteket olvasd el a napilap keddi számában!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?