LELKIZŐ

Levelet írt L.L. Juniornak a Dávidkát halálra gázoló sofőr

Az idős férfi az üzenetben leírta, sem ő, sem pedig felesége nem fogják soha kiheverni a tragédiát, hiszen ők is szülők, illetve nagyszülők.
  • Szerző: ripost

A rendőrség kedd délelőtt tanúként hallgatta ki L.L. Juniort. A rapper jogi képviselője a Hiteles Hírek nevű portálnak elárulta, részletes információik vannak, a rendőrség bődületes munkát végzett.

Fotó: Markovics Gábor

„A rendőrség tanúként hallgatta ki Lacit a protokollnak megfelelően. Arra kellett válaszolnia, hogy hogyan értesült a balesetről, illetve a gyermek szedett-e gyógyszereket és jó volt-e a látása. Halálos közúti baleset ügyében nyomoznak büntetőeljárás keretében, és vizsgálják, van-e bárkinek felelőssége a tragédiában. Hogy a vezető hibázott-e, azt majd az igazságügyi szakértő fogja megállapítani. Kérdés, hogy időben észlelte-e pirosban zebrára futó kisfiút. A hétköznapi józan ész alapján azt mondhatnánk, hogy a sofőr nem tehet a balesetről” – mondta el a portálnak dr. Mester Csaba, aki azt is elmondta, hogy a kisfiút elgázoló sofőr egy levelet is írt Juniornak.

„A sofőr a kihallgatást vezető hadnagy asszonynál hagyott egy levelet Laci számára, amelyben együttérzéséről biztosítja a családot. Kitér rá, hogy ezt a traumát ő, és a baleset idején mellette ülő felesége sem fogja soha kiheverni, hiszen ők is szülők és nagyszülők” – fejezte be Mester Csaba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?