LELKIZŐ

„Ma meghalt egy részem” – Liptai Claudia megrendítő sorokkal búcsúzik Gesztesitől

Szívszorító sorokkal búcsúzott Gesztesi Károlytól volt felesége, Liptai Claudia.
  • Szerző: Ripost

Tragikus hirtelenséggel hunyt el Gesztesi Károly, aki szombaton infarktust kapott vezetés közben. Az ország megrendülten értesült a halálhíréről. Fia, Máté halálának helyszínén is megjelent. Most pedig egykori felesége, Liptai Claudia is megtörte a csendet, és szívszorító sorokkal búcsúzott az 56 éves színésztől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Ma meghalt egy részem. Zokogok, aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem, biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát, aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ...... Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika” – írta a színésznő.

Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ...... Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika.

És ezeket olvastad már?