LELKIZŐ

„Magamra még mindig haragszom” – Weisz Fanni visszatalált az édesanyjához

Anya és lánya öt év után békültek ki egymással.
  • Szerző: sk

Öt év után kapta vissza lányát Weisz Fanni édesanyja. Léránt Ágnes ma boldog, hogy újra mindent meg tudnak beszélni gyermekével, aki úgy érzi, sok mindent elrontott a múltban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egyik napról a másikra eltávolodtam a családomtól. Utólag sem értem, hogyan hagyhattam ezt, nem találom még a választ. Anyu, a családom mindig nagyon szeretett, boldog voltam, mégis úgy éreztem magam, mint egy kismadár, aki kalitkában van, és szabadulni akartam” – árulta el a Blikknek a siket modell, akinek szavait édesanyja tolmácsolta.

„Nagyjából egy éve jött el az a pont, amikor nem bírtam tovább. Írtam anyunak, hogy szeretném meglátogatni. Amikor ott álltam az ajtó előtt, olyan hevesen vert a szívem, hogy azt hittem, rosszul leszek. Bekopogtam, és féltem, hogy mi történik. Felpofoz? Kiabálni fog velem? Elküld? De amint meglátott, elsírta magát, ahogyan én is, és végül csak hosszasan öleltük egymást.”

Fotó: Ripost

A modell édesanyja mellett testvérével és nagyszüleivel sem tartotta a kapcsolatot. Ma már úgy érzi, ez hibás döntés volt.

„Helyre kell hoznom mindent, amit elrontottam. Sok évet kell bepótolnunk, szeretném elvinni a családomat mindenhova, utazni, világot látni, jóvá akarom tenni a történteket. Magamra még mindig haragszom.”

Az édesanya szerint ugyanakkor már nem kell a múlton rágódni.

 

Fanni anyukája
Fotó: Bors

„Fanni, nem kell! Ez már a múlt. A jövőbe kell tekinteni, és annak örülni, hogy most itt ülünk együtt, és minden olyan, mint régen. Hálás vagyok neked, amiért újra az életem része vagy” – mondta lányának Ágnes, aki örül annak, hogy Fanni új párja, Gergő mellett megtalálta a boldogságot.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?