LELKIZŐ

Magára szabadította a poklot Gesztesi sírja miatt Molnár Anikó: Itt a válasza

Az egykori Nagy Ő a közösségi oldalán számolt be néhány napja feldúltan, hogy áldatlan állapotok uralkodtak az elhunyt színész sírjánál. Ezért kiment és rendbe rakta.
  • Szerző: Ripost

Molnár Anikó a minap a Facebook-oldalán tette közzé, hogy áldatlan állapotok uralkodtak a január 4-én elhunyt Gesztesi Károly sírjánál. Ezért a barátnőjével együtt kilátogatott a budakalászi temetőbe, és rendbe tette a sírt. Az egykori Nagy Ő fotóval is illusztrálta, milyen gyászosan festett a sír, és milyen lett, miután gondjaikba vették. A beszámoló már akkor is komoly indulatokat kavart Anikó közösségi oldalán, felháborodott kommentelők tucatjai adtak hangot véleményüknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nos, Anikó váratlan akciója a Gesztesi-családnak sem tetszett, ugyanis a színész gyermekeinek édesanyja, Nikoletta feljelentést tett. A rendőrség ki is mint a helyszínre. Úgy tudni, Nikoletta azt sérelmezi, hogy valaki a család engedélye nélkül felásta, átrendezte a sírt és eltávolította az ott lévő csokrokat, a fejfát pedig koszorúval takarta le -írta meg a Bors.

Bár a napilapnak az egykori Nagy Ő nem kívánt nyilatkozni, végül mégis kiírta magából a gondolatait a Facebook-oldalán, miután újabb fenyegető hozzászólásokat kapott.

„És igen, ha már tiszteletünket tettük egy sírnál virággal és mécsessel, egy szétrohadt virágot leszedtünk róla, hogy ne rondítsa az összképet, naná, hogy fel kell jelenteni! (...) Öregasszonyok írogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem, hogy fel kellene pofozni, hogy agyhalott ribanc vagyok és még sorolhatnám, mert virágot és mécsest vittünk egy sírra, és ha már ott voltunk, leszedtük a sírról a gazt, hogy szép legyen” – fogalmazott Anikó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?