LELKIZŐ

Fájdalmas ünnep: így emlékeztek elhunyt édesanyjukra a magyar sztárok

Az anyák napja sajnálatos módon a magyar sztárok egy része számára szomorú nap, hiszen már nem ölelhetik, köszönthetik az anyukájukat.
  • Szerző: ripost

Az anyák napja az egyik legszebb ünnep mindenki életében. Sajnos sokak számára azonban ez fájdalmas nap, hiszen már nem ölelhetik át imádott szülőjüket. A magyar sztárok körében is átélték már néhányan ezt a tragédiát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csonka András az édesanyját szerette a legjobban

A LifeTV műsorvezetője évekkel ezelőtt veszítette el imádott édesanyját, de azóta is ugyanúgy hiányzik neki az asszony. Anyák napja alkalmából egy megható közös fotót osztott meg róla.

Magyar sztárok: Csonka András már elveszítette az édesanyját

Csonka András évekkel ezelőtt veszítette el az édesanyját (Fotó: Keller Mátyás / Ripost)

„Anyu! Együtt Veled örökre, és még azon is túl..! Soha senki úgy, mint Te...! Soha senkit úgy, mint Téged” – fogalmazott a színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

 

Rubint Réka: Már nem tudom felhívni

A fitneszedző egy hónappal ezelőtt veszítette el az édesanyját tragikus körülmények között: Zsuzsa asszony Rékáék otthonában lett rosszul, ám hiába próbálták újraéleszteni, és hiába érkeztek ki hamar a mentők, már nem lehetett segíteni rajta.

„Amikor már nem tudom felhívni, pedig a telefonomban még mindig ott van a száma, és a soha véget nem érő támaszom: Anya... Megszakad a szívem! Újra és újra! Próbálok erős lenni, mert ő is így akarná, most mégsem megy... Hiányzik! Mindig! Minden percben és pillanatban!” – fogalmazott Rubint Réka.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

 

Lesi-Körtvélyessy Kinga hálás a férjének

L.L. Junior felesége tavaly december elején veszítette el imádott édesanyját, Egerszegi Judit színésznőt. Az asszony halála nem csak a lányát, de férjét, Körtvélyessy Zsoltot is megtörte.

Egyetlen vigaszuk Kinga kislánya, Lili, valamint az, hogy Kinga még életében el tudta halmozni az édesanyját a szeretetével. Erre – a bejegyzése alapján – a férje, L.L. Junior tanította meg.

Balázs Andrea verssel búcsúzott

A színésznő egy Aranyosi Ervin verset osztott meg, mellé pedig egy képet, amelyen az anyukájával egymás kezét fogják.

„Anyukám... Hiányzol” – fogalmazott Andi, aki korábban elmondta a -nak, hogy milyen fájdalmas időszakon ment keresztül az édesanyja elvesztése után.

„Miután édesanyám beteg lett, nagyon erős szorongás lett úrrá rajtam, amit mindennap éreztem, onnantól kezdve, hogy reggel kinyitottam a szemem. Ez az érzés egész nap velem volt, nagyon nyomasztott, éjszaka aludni se tudtam. Amikor felismertem, hogy ez egy általános szorongás, akkor döntöttem el, hogy szakember segítségét kérem, felkerestem egy pszichológust hét évvel ezelőtt”mondta el korábban a -nak a színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Balázs Andi (@balazsandi) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?