LELKIZŐ

Ezért nem szabadulnak meg exeiktől a magyar hírességek

Hiába múlt el a szerelem, valami összeköti őket.
  • Szerző: Doris

Egy fájdalmas szakítás után sokan csak arra vágyunk, hogy soha többé ne halljuk a volt párunk nevét, és lehetőleg egy másik földrészen kezdjünk új életet, több ezer kilométerre tőle!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A magyar hírességek között sokan vannak azonban olyanok, akiknek ez örökre álom marad, hiszen a munkájuk gyakran azután is összeköti őket, hogy kimondták: nincs közös jövőjük.

Veréb Tamással is ez történt. A fiatal énekes szeptember végén jelentette be, hogy hét év után elválik a feleségétől, Klajkó Szandrától, mert egész egyszerűen elfáradt a kapcsolatuk. Bár előfordulhat, hogy azóta is jóban vannak, az picit furcsa, hogy Tamás fellép Szandra Szerelembolygó című zenés estjén, október 15-én.

20200819 Budapest
Puskás-musical
Fotó: Sulyok László (SULY)
Ripost
képen: Veréb Tamás

Talán az lehet az oka, hogy már régóta készültek a léleklazító koncertre, és Tamás a válás ellenére nm hátrált ki az együttműködésből? Vagy valami egészen más? Bár ez egyelőre rejtély, az teljesen biztos, hogy nem ők az elsők, akik a szakítás után is (munka)kapcsolatban maradtak egymással!

Lássuk, kik járnak még hasonló cipőben!

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

A színpadon tökéletes harmónia áradt belőlük, épp ezért ért 2012-ben mindenkit váratlanul a hír: hét év házasság után válik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán.

A pár azonban azután is szoros munkakapcsolatban maradt, hiszen számtalanszor játszottak együtt a színpadon, annak ellenére, hogy a magánéletben már nem alkottak egy párt.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt

 

Akárcsak Szinetárt és Bereczkit, Polyák Lillát és Homonnay Zsoltot is igazi álompárként tartották számon a magyar musicalvilágban. Boldogságuk mégsem tartott örökké, 2015-ben bejelentették, hogy elválnak.

A két színész 20 évig volt együtt, ebből 15 évig éltek házasságban, két gyerekük született, Zsombor és Bulcsú. A válás mindkét fél számára fájdalmas volt, hisz sokáig küzdöttek egymásért, tányértörésre és ajtócsapkodásra sem került sor, mégis be kellett látniuk, hogy nem tudják megmenteni a házasságukat. A viszonyuk azonban a mai napig jó, főleg a két közös gyermekük miatt.

Janza Kata és Pintér Tibor

Fotó: Facebook

Janza Kata egyáltalán nem büszke a válásaira, még akkor sem, ha azóta is baráti viszonyban van volt férjével, a Nemzet Lovas Színház igazgatójával, Pintér Tiborral. Közös lányuk, Janka már elmúlt húszéves és gyönyörű nővé érett.

„A válásaim nem tartoznak a büszkeségeim közé. Nagyon nehezen éltem meg őket. Kívülről sokszor úgy nézhetek ki, mint egy nagyon a mának élő, nagyon hedonista nő, ami részben igaz is: nagyon könnyen szerelembe esem, az életet nagyon intenzíven élem meg. Ettől függetlenül a házasságaimat nagyon komolyan gondoltam, és nagyon megviselt, amikor aztán nem sikerültek”

-vallotta korábban Janza Joshi Bharatnak, aki a Nemzeti Lovas Színház több produkciójában is részt vett már volt férjével, Tenyával.

Fotó: Facebook

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?