LELKIZŐ

Kitálalt Mary Zsuzsi volt férje, durva, miket mondott az énekesnőről

Dobos Attila élete nagy fájdalmáról beszélt, arról az időszakról, amikor hat hónapos kislányának édesanyja úgy döntött, elhagyja őt.
  • Szerző: ripost

Elrabolta Németországból a lányát Dobos Attila! Az énekes-dalszerző élete egyik legnehezebb időszakáról vallott, arról a fájdalomról, amikor volt felesége, Mary Zsuzsi úgy döntött, hogy Klapka György miatt elhagyja őt, hat hónapos lányukat pedig nem akarta odaadni neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Youtube

„Mélyen hívő vagyok, és boldog, amióta Istent megtaláltam. Ez akkor történt, amikor Németországban Mary Zsuzsi egyik napról a másikra elhagyott, és beállt a Klapkához sztriptíztáncosnőnek. Míg megnéztem egy fogorvosi állást, otthagytam Zsuzsit a hat hónapos babánkkal. Boldogan mentem vissza, hogy megvan az állás. Erre azt válaszolta hűvösen, hogy ez neki már mindegy, mert ő itt marad a Klapkánál” – mondta el a Borsnak Dobos, aki végül kalandosan, de jogszerűen hazalopta a gyermekét.

Angéla ekkor tizenegy hónapos volt, Zsuzsi pedig a Kanári-szigetekre ment nyaralni Klapkával, míg a kicsit egy sztripperre hagyta.

„Elhoztam a babát, mintha sétálni vittem volna, írtam, ne várja vissza, mire az Klapkáék után telefonált. Erre mit tettek Zsuzsiék? Meghosszabbították a nyaralást! Hónapok teltek el, mire az ügyvédjétől levelet kaptam, amiben anyagi kö­vetelések voltak, szó sem esett a gyerekről. Angélának anyja helyett anyja voltam, pelenkáztam, etettem, tanítottam” – fogalmazott Attila, aki minden anyák napján egy szál virágot kap a lányától a gondoskodásért, amit adott neki.

És ezeket olvastad már?