LELKIZŐ

Élet a szakítás után: Ezt üzente az exének MC Hawer

MC Hawer és az exe békében váltak el. A sztárénekes azt kívánja Fanninak, hogy találja meg a boldogságot.
címkék:
  • Szerző: szbd

Komoly kijelentést tett MC Hawer: azt mondta, nem akar már párkapcsolatban élni! Bár csak nemrégiben szakított a nála 33 évvel fiatalabb Fannival, azt is gondolhatnánk, hogy a csalódottság beszél belőle. Azonban hamar kiderült, hogy szó sincs erről. Az énekes bevallotta, hogy már nem hiányoznak neki a párkapcsolati viták, egyszerűen csak nyugalomban szeretne élni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes nem akar többé párkapcsolatot

Az énekes nem akar többé párkapcsolatot (Fotó: Instagram)

„Én soha többet nem akarok párkapcsolatot” – jelentette ki határozottan a -nak az énekes. „Az igazság az, hogy ötvenöt éves múltam, megvannak a saját megszokásaim, idézőjelben rigolyáim, amik nem biztos, hogy például egy huszonévesnek elviselhetőek, sőt egy negyvenes vagy harmincas nőnek sem.”

MC Hawer úgy érzi, jobb neki, ha egyedül öregszik meg. Azt is elmondta, miért.

„Amikor megismerkedik velem valaki, valószínűleg azért van, mert a színpadon állok, ismert ember vagyok. Összejövünk, de a magánéletben minden más. Elkezdünk együtt élni, minden hétvégén elmegyek dolgozni, mosolyogni kell a csajokra, de nem azért, mert bármit is akarok tőlük, csak természetes, hogy barátságos vagyok. Ezt egy civil ember viszont nem érti, sokszor megkaptam, hogy már megint bulizni megyek. Ez mindig egy konfliktusforrás lesz. Az állandó féltékenykedés is mindig probléma volt. Ez egy idő után az ember agyára megy. Ezért sem akarok többet párkapcsolatot”magyarázta MC Hawer, aki azt kívánta exének, Fanninak, hogy találja meg a boldogságot.

„Találjon magának egy borsodi fiúcskát, aki hasonlóképpen gondolkodik, mint ő, és korban is hozzá illik. Kezdjenek egy szép, új életet” – üzente exének az énekes.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?