LELKIZŐ

Megdöbbentő fordulat: gyermeket vár a tragikus balesetben meghalt Kismenők sztárjának barátnője

Már sosem mondhatja el Attilának szerelme, hogy közös gyermeküket hordja a szíve alatt.
  • Szerző: Ripost

A Kismenők sztárja gyakran vitte barátnőjét kocsival haza, a nővére kislányát pedig az iskolába. A barátai pontosan tudták, hogy nincs jogosítványa, mégis mindig őt küldték el kocsival, hogy intézzen el ezt-azt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lány azt mondja, épp a halála másnapján lett volna állásinterjúja, pizzafutárnak akart állni, mellette pedig tanult, hogy meglegyen a jogosítványhoz szükséges végzettsége. De a tragikus este összetörte az álmokat... A 17 éves fiú autója november 1-jén hajnalban csapódott oszlopnak a Károly körúton.

Fotó: MTI

Megérezhette a Kismenők tragikus sorsú sztárjának halálát a barátnője, akit azóta is bánt, hogy legnagyobb örömüket nem tudta időben elmondani szerelmének. A 17 éves lány pont azon a végzetes vasárnap hajnalon nézegette a szerelmével közös fotóit, hallgatta a YouTube-on a zenéit, tervezgette közös jövőjüket, amikor a fiú kocsiba ült és elindult az utolsó útjára.

„Vasárnap hajnalban nem tudtam aludni, ezért reggelig nézegettem a közös emlékeinket. Aztán délután a nővérem telefonált, hogy a szerelmemet autóbaleset érte. Meghalt” – mondta összetörve a neve elhallgatását kérő, 17 éves lány a Blikknek.

Nem is fogtam fel, hogy mit mond. Képtelen vagyok elfogadni a szerelmem halálát, hogy soha nem mondhatom el neki, a közös kisfiunkat hordom a szívem alatt.

Talán, ha fiú tudta volna, hogy szerelme gyermeket vár, jobban vigyáz magára, és nem leli halálát november 1-jén a Károly körúton, egy oszlopnak csapódó kocsit vezetve. Az énekes a helyszínen meghalt, 14 éves barátját életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A fiatal lány azóta az emlékeinek él. Mindennap felidézi azt a tavaly januári napot, amikor a nővére a lakásán bemutatta neki a Kismenők sztárját. Mint mondja, annyira szépnek látta a fiút, hogy sokáig nem is merte őt megszólítani.

„Részemről ez szerelem volt első látásra, bár eleinte nem mertem kimutatni az érzéseimet. Aztán azt is észre kellett vennem, hogy túl sokan nyüzsögtek körülötte, éltek-haltak érte a lányok, sokan szerelmesek voltak belé. Emiatt gyakran veszekedtünk is. Néha szóba került a közös jövő, boldog voltam, amikor visszahallottam, hogy engem akar majd feleségül venni. Néha álmodom Attilával és akkor mondom el neki, hogy kisbabát várok tőle. Ő olyankor sírva hallgatja a szavaimat. Aztán hirtelen felébredek. Bár ma voltam nőgyógyásznál és mindent rendben talált, fogalmam sincs a folytatásról, azt se tudom, mi lesz a kisbaba sorsa”.

És ezeket olvastad már?