LELKIZŐ

Megható gesztust tett a magyar énekes: nem felejtette el, honnan jött

A népszerű előadóművész az ünnepek alkalmával is gondol azokra, akiknek nem olyan könnyű az életük.
  • Szerző: ripost

Mélyszegénységből vált Oláh Gergő az ország egyik legnépszerűbb előadóművészévé. Az énekes az ünnepek alatt sem feledkezett meg azokról, akiknek nem alakult annyira szerencsésen a sorsa, ezért úgy döntött, adományokkal segíti a nehéz sorsú embereket, családokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Végre mi is tudtunk időt szakítani a vásárlásra! Mi tizenöt család részére vásároltunk be, és mi már utaltunk is! Annyira jó érzés volt! Van ám még időd neked is, aki megteheted, hogy adj! Január 3-ig jöhet bármi, bármennyi, kevés, kicsi, sok, rengeteg! Remélem, felbuzdul a Ti szívetek is, hogy ADÁSSAL kezdjétek az évet! Ettől jobb dologgal nem tudod kezdeni!” – fogalmazott a rajongói oldalán az énekes.

Sziasztok! Végre mi is tudtunk időd szakítani a vásárlásra! :) Mi 15 család részére vásároltunk be és mi már utaltunk is! Annyira jó érzés volt! 🙏 Van ám még időd neked is, aki megteheted, hogy adj! Január 3.ig jöhet bármi, bármennyi, kevés, kicsi, sok, rengeteg! :) Remélem felbuzdul a Ti szívetek is, hogy ADÁSSAL kezdjétek az évet! Ettől jobb dologgal nem tudod kezdeni! 😌 Pénzadomány számlaszáma: 10409015-50526757-87691020 Élelmiszeradomány lerakó helye : Salgótarján Pécskő út 1. (Mira baba mama boltot kell keresni)

Gergő felhívására több rajongó is jelezte, hogy támogatják kedvencük akcióját, és ők is kiveszik a részüket a segítésből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?