LELKIZŐ

Megható pillanat az Újratervezésben: Ezzel lepte meg a családot Stohl András

Az édesapa percekig meg se tudott szólalni a döbbenettől és a megindultságtól.
  • Szerző: Doris

Nem hittek a szemüknek a Szabó-család tagjai, akik egytől egyig óriási Stohl András rajongók, és minden vágyuk az volt, hogy egy kicsit közelebbről is megismerjék a sztárszínészt.

Fotó: TV2

Nos, Buci az Újratervezés keddi adásában valóra váltja a háromgyermekes család álmát! Nem máshol látja őket vendégül, mint a Mintaapák forgatási helyszínén, ahol Szabóék bepillanthattak a kulisszák mögé.

„Nagy Mintaapák rajongók vagyunk, illetve több műsort is láttunk Stohl Andrással, és nagyon bírjuk. Szeretjük azt a vicces karaktert, amilyen ő” – kezdte a kamerák előtt az anyuka, Ildikó.

„Igazából még soha nem láttunk ilyet, a közelébe sem jártunk forgatásnak. Minden új volt, minden érdekes volt, és teljesen más mint ahogy elképzeltük” – áradozott a családfő, Gábor, hozzátéve, soha nem gondolta volna, hogy egyszer hasonló élményben lesz részük, hiszen nagyon maguk alatt voltak az elmúlt időszakban.

Fotó: TV2

Stohl elárulta a szavakat még mindig kereső, meghatódott apukának, hogy a TV2 műsorába mindig olyan családokat választanak be, akik mindent elkövetnek, hogy előrejussanak az életben, de nehézségekbe ütköznek.

A meglepetés részletei kiderülnek kedd este az Újratervezésből!

És ezeket olvastad már?