LELKIZŐ

Megindító jelenet, kamerák előtt sírta el magát Jennifer Aniston

Az 55 éves színésznőt egy család története hatotta meg a stúdióban.
  • Szerző: Ripost

Jennifer Aniston könnyekben tört ki, amikor Ellen DeGeneres műsorában levetítettek egy videót. A felvételeket Elyse Kimball készítette az édesapjáról, aki jelenleg munkanélküli. Jeff évekkel ezelőtt veszítette el feleségét és gyermekei anyját. Két lánya még nagyon kicsi volt, amikor a tragédia történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

„Mindent megadott a háromfős családunknak, amije csak volt. Nem ezt érdemli. Ő a mindenem, ő az életem... Végre adni akarok neki valamit, amit megérdemel, de nem tudom segítség nélkül megtenni” – mondta Elyse könnyek közt a videóban.

Jennifer Aniston ekkor kezdett sírni. A stúdióban Elyse és nővére, Lexi is ott voltak, őket a színpadra hívták. Amíg a család a forgatáson vett részt, a műsor stábja karácsonyi dekorációval díszítette fel a lakásukat, ajándékokat vittek a fa alá és új bútorokra cserélték a régieket. A színésznő pedig egy karácsonyfadísszel ajándékozta meg őket.

A család egy franciaországi utat is kapott a tévésektől, egy hónapot tölthetnek Európában és fejenként 50 ezer dollárt (15,5 millió forintot) is kaptak – írja a Daily Mail.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?