LELKIZŐ

Megrázó, ekkor készülhet el Cserháti Zsuzsa síremléke

Bár eredetileg augusztus végére tervezték az énekesnőhöz méltó sírkövet, végül csúszik a megvalósítás.

Cserháti Zsuzsa sírja évek óta elszomorító látványt nyújt a Farkasréti temetőben. Bár rengeteg virág díszíti, az énekesnőnek 16 évvel a halála után sem emeltek méltó sírkövet.

Fotó: MTI

Bár Cserháti fia, Szirtes Krisztián június elején még azt nyilatkozta a -nak, hogy legkésőbb augusztus végén elkészül az új síremlék, amikor egyik olvasónk néhány nappal ezelőtt a Farkasréti temetőben járt, azt látta, hogy a nyughely ugyanúgy néz ki, mint eddig. Semmi változás nem történt!

A megkereste az énekesnő fiát, aki elmondta: valóban csúszik néhány hónapot a megvalósítás. Most úgy tűnik, pont halottak napja környékén készül el a sírkő.

Fotó: Ripost

„Az eredeti terv szerint már augusztus végére elkészült volna az emlékhely, ami, remélem később igazi zarándokhellyé válik. Ám sajnos azt kell mondjam, ez vélhetően csak október végére, november elejére fog megvalósulni. Különösebb oka nincs a késlekedésnek, csak rengeteg a papírmunka, az egyeztetés. Abban azonban biztos vagyok, hogy ha végre kész lesz édesanyám síremléke, az valóban olyan lesz, amilyet szeretnénk”

- fogalmazott Krisztián, aki korábban azt is elárulta, hogy az énekesnő arcképe és az aláírása is díszíti majd a gránitból készült követ.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?