LELKIZŐ

Megrázó vallomást tett Ganxsta Zolee édesanyja

Kassai Ilona csendesen ünnepelte 92. születésnapját.
  • Szerző: Doris

Nehéz időszakot él át Ganxsta Zolee édesanyja, Kassai Ilona, hiszen március elején elvesztette volt férjét, Zana Józsefet, akivel a válás után is megőrizte a baráti viszonyt.

Fotó: MTI

„Nagyon nehéz beletörődni, hogy Józsi nincs többé. A váláskor Zoli fiunk 20 éves volt, de teljesen természetesen adódott, hogy jóban maradtunk, beszéltünk egymással, még akkor is, amikor ő újranősült és megint elvált, aztán új barátnője lett. Sőt a kedveseit is mind megismertem, összebarátkoztam velük, valahogy így volt természetes, hiába lett új feleség, született meg a kislánya, Zita, a családunk nemhogy szétesett, inkább bővült. Pici korától sokat vigyáztam Zitára is, kicsit a második anyja lettem” – mondta sóhajtva a Blikknek a színésznő, aki július 8-án ünnepelte 92. születésnapját. Ez volt az első olyan születésnap, amin exférje már nem tudta felköszönteni.

Ilona azt is elmondta, hogy fia nagyon féltette őt a koronavírustól, ezért 2 hónapig az utcára se merészkedett ki.

„Két hónapig ki sem mozdultam az utcára. Zoli rám parancsolt, ha tudott, jött, ebédet hozott. A volt férjem exei is naponta rám néztek, bevásároltak, elhozták a gyógyszereimet a patikából. Szerencsére egészséges vagyok, mégis megviselt a bezártság, nem volt tennivaló, ettől úgy éreztem, hogy már nincs rám szükség. Végre eljött az ideje, hogy „szájkosárral” ugyan, de beinduljon a régi élet. Ha van munka, annak nagyon örülök” – mesélte a színésznő, akit a szakmában csak Médikének becéznek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?