LELKIZŐ

Megrendítő vallomás, ezt hagyta maga után VV Fanni

A lány édesanyja látni sem akarja a gyanúsítottat. Jó ideje nincs semmi információja a nyomozásról.
  • Szerző: Ripost

Az egész országot megdöbbentette, amikor 2017. november 20-án bejelentették, hogy VV Fanni eltűnt. A gyászoló édesanya, Novozánszki Katalin az azóta történtekről mesélt."Egy hatalmas, tátongó űrrel a lelkünkben a férjem, a kisfiam, a nagylányom és én is tesszük a dolgunkat, éljük a hétköznapjainkat. A történteket nem lehet feldolgozni, de muszáj tovább élni. Nem tudunk mást tenni, mint hogy összetartunk. De életem végégig cipelem a fájdalmat, a hiányt, és bár dolgozom, minden percben ott jár Fanni a fejemben. Örökre az én kicsi lányom marad" - mondta a Borsnak a lány édesanyja, Novozánszki Katalin.

Hozzátette, Fanni szobája is úgy van még, ahogy ő hagyta. Az asszony ezt azért tartja fontosnak, mert lányának nincs síremléke, ahová kijárjon hozzá.

Az édesanya azt mondja, csak türelmesen vár, mást nem tud tenni. Jó ideje nincs semmi információja a nyomozásról, a fejleményekről. Bár egyáltalán nem biztos benne, hogy a gyanúsított felelős a Fannival történ­tekért, nem akar találkoz­ni vele, nem akarja látni kaján mosolyát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?