LELKIZŐ

Megszólalt a barát: Nem tudott elbúcsúzni Törőcsik Maritól

Jordán Tamás elmondta, sajnos nem tudott már elbúcsúzni a legendás színésznőtől, Törőcsik Maritól. Pedig remélte, hogy még jut nekik idő...
  • Szerző: Ripost

Jordán Tamás egy hete látogatta meg a kórházban Törőcsik Marit. A színész remélte, hogy nem ez lesz az utolsó találkozása a legendás művésznővel, azonban sajnos a sors erre rácáfolt. Jordán már nem tudott elbúcsúzni Maritól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Törőcsik Mari halálhíre megrázta az országot

Jordán Tamás nem tudott elbúcsúzni Törőcsik Maritól
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem búcsúztunk el. Nyilván nem volt már jól, nem tartottam kizártnak, hogy bekövetkezik, ami bekövetkezett, de arra is volt remény, hogy még jut neki egy kicsivel több idő. Szerintem ő maga régóta befejezettnek tekintette az életét. Amikor néhány éve kimondta, hogy többet nem lép színpadra, abban az is benne volt, hogy most már teljesen kerek az élete, megtörtént vele, ami megtörténhetett” – idézte Jordán Tamás szavait a Blikk. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész hozzátette: szerinte Mari nagyon sok ember számára lehet példakép.

„Nagyon sok ember, művész számára példakép. Teljes joggal, hiszen rendkívüli színész volt és rendkívüli ember. Annak, aki komolyan veszi, hogy ő a példaképe, hogy olyan szeretne lenni, mint ő, csupán annyi a dolga, hogy legyen tehetséges, zseniális, kiváló. Nem születik több Törőcsik Mari”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?