Létrehozva: 2020.02.21.

Megtört az Exatlon sztárja: Hazahúz a szívem!

Adu László Dánielt rettenetesen megviseli a családja hiánya. Bevallása szerint még az is megfordult a fejében, hogy emiatt feladja az Exatlon Hungary versenyét.

Közel két hónapja kezdődött el az Exatlon Hungary versenye, a Bajnokok és Kihívók pedig mindent megtesznek azért, hogy a sokszor lehetetlennek tűnő akadályok mellett leküzdjék az egyik legnagyobb nehézséget: a szeretteik hiányát. Bár a pirosak könnyebb helyzetbe kerültek, hiszen múlt héten videóhívásban beszélhettek a családjukkal, a kékek egyre nehezebben viselik az elzártságot. Leginkább Adu László van elkeseredve, akinek decemberben a másfél hónapos kisfiától és szerelmétől kellett elbúcsúznia, hogy harcba szállhasson a legjobb férfi versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjért.

A Kihívó lapunknak bevallotta, szíve szerint a családja mellett lenne, de nem szeretne nekik csalódást okozni azzal, hogy feladja a versenyt.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon rosszul viselem a párom és a gyermekem hiányát. Igazából rettentően nehéz, hogy nélkülük vagyok itt Dominikán, és nem tudom velük megosztani ezt az élményt. Úgy érzem, eléggé befolyásolja a teljesítményemet is, hogy nem láttam a kisfiamat, és nem hallottam a párom hangját már hónapok óta. Ez így nagyon rossz” – kezdte a Ripost-nak a Kihívó, aki múlt pénteken a csapattársaival együtt egy kivételes lehetőséget bukott el. Rendhagyó módon a végjátékban azért küzdöttek a versenyzők, hogy hazatelefonálhassanak a szeretteikhez, azonban a Kihívók kezéből kicsúszott ez a lehetőség. Bár Adu csalódott volt az eredmény miatt, úgy érzi, ha hallhatta volna a párja hangját, nem biztos, hogy tudta volna folytatni a versenyt.

„Ha haza tudtam volna telefonálni a páromnak, és meglátom a gyermekemet, az nagyon befolyásolta volna az ittlétemet. Láttam volna, hogy mennyit fejlődött, hogy a párom könnybe borul, így még jobban húzott volna haza a szívem, pedig most is nagyon hazahúz. Emellett persze örültem is volna neki, hiszen nagyon hiányoznak nekem” – fogalmazott a versenyző, aki lapunknak azt is elárulta, mit kérdezne szeretteitől, ha lehetősége lenne velük beszélni.

„Róluk érdeklődnék, hiszen ők látnak minden nap és szurkolnak nekem. A gyermekemről kérdeznék, mennyit nőtt, hogy van, miket csinál. Kíváncsi lennék arra is, hogy a párom milyennek lát. Nagyon szeretem őket, és nagyon bánom, hogy nem voltam még több időt velük. Ennyi elzártság után az ember még jobban kezdi megbecsülni a dolgait, hogy mennyire fontosak neki a szerettei, a velük töltött idő. Az biztos, ha hazaérek majd, változtatni fogok, és azon leszek, hogy minél több közös élményt gyűjtsünk” – jelentette ki Adu. Bár a hívástól elestek, de az e heti párbajtól megmenekültek, így a péntek esti adásban kiderül, hogy melyik férfi Bajnok lesz az, aki távozni kényszerül Dominikáról.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

mandiner.hu

Macron berúgta az ajtót: „Európának meg kell mutatnia, hogy nem Washington ölebe”

life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

magyarnemzet.hu

Gyurcsány azt tette, mint a gyöngytyúk azzal a bizonyos testnedvvel

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

„Nagyon nehéz ez most nekünk” – megszólalt a TV2 kilakoltatott sztárja

LELKIZŐ

Molnár Anikó őszinte vallomást tett a szerelemről

LELKIZŐ

Gyászol a királyi család: holtan találták a hercegnő egykori szerelmét

LELKIZŐ

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott