LELKIZŐ

Megtörte a csendet Sas József lánya, így van most a nagy nevettető

Végre megnyugtató hírek érkeztek Sas József állapotáról! A 81 éves humorista 2019 januárjában kapott kétoldali agyvérzést, thaiföldi vakációja közben. Hetekig egy külföldi kórházban kezelték, hazaszállítását követően a budakeszi rehabilitációs intézetbe került. Azóta budai otthonában lábadozik, állapotáról azonban jó ideje semmit sem lehetett tudni!
  • Szerző: Doris

Egyre jobban aggódtak a rajongók Sas Józsefért, a kétoldali sztrókon átesett komikus állapotáról ugyanis jó ideje semmit sem lehetett tudni, valóságos hírzárlatot rendeltek el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A legutolsó információk arról szóltak, hogy agyvérzése után továbbra is budai otthonában lábadozik, felesége odaadó ápolása mellett egy orvosi ministáb is felügyeli. Azóta viszont Magyarországot is elérte a koronavírus-járvány második hulláma, ami egy idős, agyvérzésen átesett ember esetén különösen veszélyes lehet. Mivel a nagy nevettetőről semmilyen hír nem érkezett, a megkereste a lányát, Sas Ágnest. Csak remélni mertük, hogy jó híreket kapunk!

„Köszönöm a sok aggódást, apu hála az égnek jól van. Az állapotában nem érzékelhető különösebb változás, ugyanúgy otthon lábadozik, ahogyan eddig, szigorú orvosi felügyelet alatt. Talán nem is baj, hogy ebben a járványhelyzetben egy pillanatra sem hagyhatja el a házat” – árulta el lapunknak Sas Ágnes, aki azonban részletekbe nem szeretett volna belemenni édesapja állapotát illetően.

Az biztos, hogy a lábadozó humoristának óriási vágya volt, hogy visszatérjen a színpadra, hogy újra megnevettesse az embereket. Erre most sajnos nemcsak a stagnáló állapota, de a járványhelyzet miatt sincs lehetősége. Ennek ellenére családjával együtt biztos bízik abban, hogy amire véget ér a pandémiás időszak, sikerül annyira megerősödnie, hogy újra azt csinálhassa, amit a legjobban szeret: megnevettesse az embereket.

Felesége egész nap mellette van

Zsuzsa asszony korábban azt nyilatkozta, hogy egy percre sem mozdul el Sas József betegágya mellől. Ha kell megborotválja, megfésüli, megsimogatja a férjét, és nincs is számára fontosabb annál, minthogy a nagy nevettető új erőre kapjon.

 

És ezeket olvastad már?