LELKIZŐ

Mély depresszióba esett a vírus miatt Nick Árpi, döbbenetes fogadalmat tett

Nick Árpi 40 éves erőemelői karrierje során összesen kétmillió-kétszázezer tonnát emelt meg, a lelke most mégis apró darabokban van a koronavírus miatt. A Guinness-rekorder sportoló nem tagadja, mély depresszióba esett a járványhelyzet miatt, de egy komoly fogadalmat tett, ami azóta is élteti!
  • Szerző: Doris

Nick Árpi élete négy éve teljesen megváltozott. Akkor egy hátsérülés miatt be kellett látnia, hogy a teste már nem bírja azt a kőkemény fizikai terhelést, mint fiatalabb korában. Most, a koronavírus-járvány hatására viszont komoly fogadalmat tett: a fejébe vette, hogy ha vége ennek a szörnyű időszaknak, közel 70 évesen is összeszedi minden erejét, és elhúz egy monstrum kamiont!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Talán ez kell majd ahhoz, hogy lelkileg rendbe jöjjön, hiszen hiába néz ki egy rendíthetetlen kősziklának, a járványhelyzet miatt úgy érzi, mélypontra került.

„Talán kissé túlzásnak hangzik, de haldoklik a lelkem, mély depresszióba estem. Egyszerűen imádom az embereket, most pedig maszkban kell őket kerülgetnem az utcán. Szerintem mindenki szenved most, aki szeret szerepelni, hiszen nekem is hiányzik a taps, a pozitív visszacsatolás. Ezért fogadtam meg, hogy ha vége ennek a szörnyű járványnak, biztos elhúzok még egy kamiont. Hogy sikerülni fog-e, így a hetvenhez közel, azt nem tudom, de mindent meg fogok tenni” – kezdte a -nak kissé megtörten Árpi, aki korábban rendszeresen járt egy kispesti idősek otthonába, hogy megtornáztassa az ott lakókat, ám most ezek az intézmények is bezártak.

Így Árpi napjai sajnos többnyire magányosan telnek, ha teheti, kutyájával indul hosszabb-rövidebb sétákra, miközben folyamatosan arra gondol, bárcsak láthatná a hozzá legközelebb állókat.

„Nem tudom megölelni a szeretteimet, ők vidéken élnek, a vírus elszakított minket egymástól. Leírhatatlan ez a fájdalom, ez a hiányérzet. Csak arra tudok gondolni, hogy egy nap vége ennek a szörnyű időszaknak, és újra ötszázan tapsolnak majd nekem, amikor elhúzom az újabb kamiont” – ábrándozott az érző szívő erőember.

 

 

 

És ezeket olvastad már?