LELKIZŐ

Mi történt? Otthagyta a munkahelyét az Ázsia Expressz győztes párja

Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid is felmondott a játék után.
  • Szerző: Ripost

Életre szóló élmény – a versenyzők nagy része így jellemezte az Ázsia Expressz 2-ben való részvételt, ám a nyertes páros, Horváth Gréta és Meggyes Dávid ennél tovább is mentek.

Ők az egész életüket megváltoztatták a forgatás után, ami nem csak annak volt köszönhető, hogy ők hozták haza az egymillió forintos extra nyeremény mellett a 10 milliós fődíjat. A Blikk Sztárchat vendégeként a szerelmesek elárulták, mindketten másba kezdtek, miután hazaértek.

„Mind a ketten felmondtunk az addigi munkahelyünkön, majd elkezdtünk valami egészen mást” – árulta el Gréta, aki elmesélte, korábban állandó gyomorgörccsel ment be dolgozni, érezte, hogy nincs a helyén. Ám a Srí Lankán, Indiában és Thaiföldön megélt kalandok annyi erőt adtak, hogy végre eldöntötte, a saját kezébe veszi az életét.

„Korábban nem mertem volna, de az Ázsia Expressz után tudtam, hogy képes vagyok rá! Indítottam egy saját vállalkozást. Csináltam egy sminkstúdiót, ahol négyórás oktatásokat tartok, de ez több annál, mint hogy megtanítom őket, milyen alapozót vagy kontúrt tegyenek fel. Ennek a négyórás programnak a része az önbizalomtréning is” – magyarázta a lány, akinek vőlegénye, Dávid szintén módosította a pályáját a forgatás után.

„Pénzügyi területen dolgoztam tíz éven keresztül, az ázsiai kaland után azonban váltottam. Most egy nagyon jó barátom marketingügynökségénél dolgozom” – mesélte a fiatalember, aki azt is hozzátette, a mindennapokban is éreznek apró változásokat.

„Sokkal jobban megtanultuk értékelni, amink van, hiszen ott néha egy korty tiszta víz is luxusnak számít” – gondolkodott el Dávid, aki azt is bevallotta: elsőre nemet mondott, amikor megkeresték.

„Gréta miatt vállaltam el végül, szerettem volna támogatni, és így utólag azt gondolom, jól is döntöttünk. Persze, nem tízmillió eurót nyertünk, így nem oldódott meg az egész életünk, de az tény, hogy ez a nyeremény sokat segített abban, hogy továbbléphessünk” – tette hozzá a fiatalember.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?